| Ilovedinero a întrebat:

Baieti, ce ati alge dintre o fata mai grasuta cu mari prententii de diva(ma refer la din aia ce ii curg suncile pe langa) sau o fata in forma dar care este mai "barbatoasa"?

13 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Depinde cât de înaltă e cea grasă că poate să fie foarte sexy pentru bărbați care arată foarte bine.

| Tekken33 a răspuns:

Nici una din ele, mai bine solo.

| Marius22222222222 a răspuns:

Și grăsuță și cu pretenții de divă? neeeeh

| wildthing a răspuns:

Nu pot cu niciuna dintre ele. Mie imi da turn-off chiar si o tipa care e doar plinuta, daramite una de-i curg suncile, asa cum spui tu...si de asemenea nu simt nici o atractie fizica fata de o femeie care arata ca un barbat, pentru ca nu ma atrag barbatii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dintre doua stricate, aleg singuratatea.

| StoicAnalysis a răspuns:

"Barbatoasa" in ce sens?

| Hyperion7 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Are organ genital masculin laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Aleg singurătatea.
Cu prima nu știu dacă mai trăiesc daca se pune peste mine, in timp ce a doua posibil să aibă organu' genital mai mare decât mine crying

| Ilovedinero explică (pentru Hyperion7):

In sensul ca e mai de gasca, la fotbal cu baietii se mai si bate daca e nevoielaughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru Ilovedinero):

Eh, atunci cea de gașcă.
Mă gândeam că în loc de sex feminin are sens masculin, in ziua de azi nu mai știi cine ce orientare are crying

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Ilovedinero):

Aaa, clar a doua varianta. Ma gandeam eu ca aici te referi. Desi nu voiam sa cad in capcana, am intrebat oricum preventiv laughing.

| VoidEternal a răspuns:

Într-un tribunal ai auzi ceva de genul: Objection! Leading the witness.
Orice om are calități și defecte. Inciți la judecată și superficialitate cu genul asta de întrebări. Nu cunoaștem oamenii aia și nu poți descrie niciun om cu 3 cuvinte.

Și e tare comic cum tot timpul varianta mai "favorabilă" corespunde cu persoana care pune întrebarea...

| EestiSodalane a răspuns:

A doua