anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii timizi ar trebui sa se sinucida? Asa era la spartani.

15 răspunsuri:
| GoldandSilver a răspuns:

Asa era probabil pe vremea lor, azi s-au schimbat vremurile si nu cred ca ar trebui sa te sinucizi doar pentru ca ai un anumit defect...

| seth2016 a răspuns:

Spartanii erau niste idioti. Oamenii timizi fac lumea mai buna.

| RAY a răspuns:

Cateodata antisocilazarea e un lucru foarte bun intr-o lume ipocrita, si eu eram timid ma luptam sa vb cu oamenii apoi am descoperit ca timiditatea era un dar

| milan9 a răspuns:

Nu te preocupa de glumele proaste pe care le fac altii. Nu era aceasta situatie nici la spartani si la nici un alt popor. fiecare persoana trebuie sa-si respecte sufletul nemuritor, pe care are datoria sa si-l pregateasca in mod echilibrat... thinking
Altfel, nefericit si tulburat va ramane in eternitate... sad

| Cσcσ a răspuns:

In secolul al XXI-lea nu trebuie sa faci asa ceva.

| T0T a răspuns:

Idioții ar cam trebui, iar dacă te întrebi asta probabil ești unul dintre ei.

| whatevernvm a răspuns:

Logic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, doar cocalarii si divele.

| RainmakerX a răspuns:

Daca am fi fost la spartani atunci eu nu m-as fi nascut *am fost prematur deci iti dai seama ce pateam * :/

| Mayhem666 a răspuns:

Nu, nu vad de ce ar trebui sa te sinucizi, doar pentru ca esti timid. De fapt nu vad de ce cineva ar trebui sa se sinucida in primul rand.

| Cosmin86 a răspuns (pentru seth2016):

De ce? Argumenteaza.

| Cosmin86 a răspuns (pentru milan9):

De unde scoti aberatiile astea?

| milan9 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pari sa nu fii de acord... Dar nu stiu la ce anume te referi...

| Cosmin86 a răspuns (pentru milan9):

La asta: "Altfel, nefericit si tulburat va ramane in eternitate... sad"

| milan9 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu scot eu aceste lucruri. Este invatatura crestina. Eternitatea- un lucru care ar trebui sa te entuziasmeze daca stai bine sa te gandesti. Omul isi da seama de acest lucru mai ales cand incepe sa cunoasca motivele... Exista multe motive. Multe din ele poarta nume proprii... Persoane care nu mai sunt langa mine, dar pe care as astepta o eternitate numai sa le pot reintalni. Fie numai si o persoana si parca tot iti vine sa crezi ca poate umple acest gol. Dar, din fericire nu este doar un gol.

Întrebări similare