| bubu12234 a întrebat:

Barbati, ce femei va plac mai mult, cele aranjate bine (imbracate bine si cu un machiaj impecabil) sau pe cele mai putin aranjate (fara machiaj, cu pistruii si imperfectiunile fetei la vedere si cu haine comode)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de ales, acum ce e clar sa nu zic ca nu conteaza Cum stau hainele pe ea si machiajul, cum se aranjeaza pentru ca conteaza la femei foarte mult.
Dar atractia vine de altundeva, degeaba are fata perfecta, corpul perfect daca nu stie sa zambeasca si sa se miste ca o adevarata femeie. Nu pot descrie dar cand vad o fata cu atata energie feminina de iti vine sa zici "doamne" nu mai conteaza care se chinuie altele sa arate mai bine

27 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Pe tine.

| T0T a răspuns:

Prefer clar a doua variantă. Prefer naturalețea. Prefer să admir pe cineva pentru ceea ce este în realitate. Nici machiajul nu vă dă perfecțiune însă cum se spunea într-o reclamă(parcă cu alte cuvinte) imperfecțiunea oferă perfecțiune.(e și o preferință ce ține de mine personal). Oricum nu cred că dacă vei avea vreun iubit vei sta mereu machiată cu el. El oricum îți va vedea acele imperfecțiuni iar dacă te iubește pe tine trebuie să îți iubească în primul rând imperfecțiunile. Pot da un exemplu din artă dacă vrei. Mulți preferăm pictura aia mai abstractă, fără forme bine definite în detrimentul unui desen făcut de un arhitect. Varul ăla de pe față de asemenea m-ar scârbi dacă ar trebui să ating sau pup o fată cu el pe față. Cât despre pistrui poate și din cauza asta(dacă nu sunt în exces) îmi plac mult. Sunt artiști fotografi care se ocupă cu fotografierea oamenilor. Mulți dintre ei aleg fete din astea cu pistrui care ies minunat în acele fotografii.

| RAY a răspuns:

Cele aranjate bine (imbracate bine si cu un machiaj impecabil)

| Ryumex a răspuns:

Cele inteligente, care au mereu dreptate, care gandesc!
Dar sa nu fie incapatanate! ci bune, ascultatoare, loiale!
Iar ca aspect nu cont, sa fie doar dragute si curate si sa nu fie prea plinute happy

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Ryumex):

"care au mereu dreptate" auzi la el, de parca exista om sa aiba mereu dreptate.

| ROB3RT89 a răspuns:

Imi plac fetele cu caracter.
Evident, are si aspectul fizic relevanta lui.
Normal dimineata se vede frumusetea, fara machiaj si fara nimic.
E ok o fata care stie sa aiba grija de ea si sa se intretina, restul sunt detalii!

| Drimmero a răspuns:

In principiu pe cele naturale care au tendinta sa se aranjeze, dar sa nu exagereze cu asta,, sunt multe fete atat de frumoase natural incat un mic semn de machiaj le-ar distruge total farmecul!

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Harsenal, ai ajuns de râsul curcilor. laughing

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

De unde atata venin,, de unde? Eu doar am expus ceea ce mi-ar placea mie, stii cum e... gusturile omului nu se discuta!

Nenea Agramilă, te-ai prostit de tot.

E dreptul tau sa ai o parere, dar asta nu inseamna ca ea trebuie sa fie neaparat corecta.

Bla bla bla. Daca tot dau de răspunsurile tale, macar sa nu îmi stric ochii. Mai verifica-te înainte să postezi ceva.

S-a si gasit cine sa vorbeasca de postari in care greselile sunt incluse...

Draga mea, omul mai si greseste, am corectat. Nu o da pe mironosita ca n-ai inteles mesajul, a fost unul clar,, de fapt tu ai o problema cu mine, nu cu mesajul sau greseala in sine.

laughing eu macar corectez și recunosc. Asta este diferența între noi doi.

Așa e, am ceva cu tine. Nu te sufăr, dar mă conformez.

Nu e oare o forma de frustrare sa-ti versi amarul asupra unei persoane pe care nu o cunosti si care nu ti-a gresit cu absolut nimic?

O fi. Mă plictisesc și eu, ce vrei? sad Dar nici să ma scapi de plictiseala nu ești bun. Pa, Harsenal!

O viata de om nu e suficienta pentru a te educa pe tine...

Ai vrea tu să mă educi.
Fugi la plâns.

Standarde atat de joase crezi ca as putea avea? Alta ocupatie crezi ca n-am?

Corect! Mai bine ai mai citi o carte de romana. Scuzele mele.
M-ai plictisit!

Sapa mai adanc in cripta... poti sa dai o replica mai buna.

Eu ti-am spus,, tu sigur ai vreo problema cu mine, ceea ce ma amuza si mai tare e ca ma cataloghezi fara sa ma cunosti ))))

| Victor453 a răspuns:

Imbracate bine, machiajul n-are importanta, dar sa nu fie prea mult!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Alea care stiu sa se aranjeze biniditat, dar sunt si comode. Aaadica, urasc fetele care nu se aranjeaza deloc, dar imi place cand ies cu una' in hanorac, in locuri mai retrase.
Imi plac si micile defecte (un pistrui discret, un dinte mai câș), dar asta mai incolo, cand incep sa ma indragostesc. Ah, ce mai avea o fata pe care am placut-o foarte mult, si mi-a ramas in minte: Jägermeister laughing

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Sa fie din societatea mea, sa fie foarte bine imbracate, ceas foarte frumos, fara machiaj, fara farduri, sa fie foarte desteapta si sa bea alcool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naturală, dar sa se aranjeze ocazional.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"machiaj impecabil" > Chiar e un user pe site care are un avatar care ma scarbeste de fiecare data cand il vad. Ma refer la acest user > https://www.tpu.ro/utilizator/abwgnd. Asta inseamna la tine machiaj impecabil? Adica sa arate ca o papusa? Ca ceva fara suflet? Eu asta vad in poza aia! Imi plac ochii ei. In rest? Scarbos de-a dreptul. Nu vreau sa imi imaginez cum arata fara tonele de vopsea de pe fata.

| Cortex a răspuns:

Orice barbat vrea de la o femeie sa fie ingrijita, sa miroasa frumos in unele cazuri, sa se imbrace bine.Eu prefer la o fata sa nu se machieze, deoarece asa isi ascunde naturaletea, iar la o adica naturaletea ne face sa "tresarim" nu lucrurile artificiale.O concluzie:eu apreciez la o femeie sa fie ingrijita si naturala in acelasi timp.