Sincer m-ar durea putin la orgoliu si m-as simte un pic umilit dar nu m-as descuraja si as lasa fata in pace ca dragoste cu forta nu se poate.
Apoi m-as intreba ce a fost gresit la abordarea mea si mi-as imbunatati abordarea in fata femeilor.
Si dupa cateva zile as incerca sa abordez alta fata care imi place.Ca na viata merge inainte.
La primul semn ca nu ma place, in speta acel "sa vedem", ma retrag. Cum m-as simti? Ca orice barbat refuzat, dar totusi mandru de mine ca am fost indeajuns de inteligent sa ma retrag la primul semn, n-am mai pierdut timpul si nu am continuat sa-mi sifonez orgoliul batand la porti inchise.
"Sa vedem" e echivalent cu nu. Dupa primul refuz, nu mai incerc a 2-a oara, adica dupa ce obtin numarul ei, nu ma mai obosesc sa o sun. O femeie ca sa obtina de la mine apel telefonic ulterior, trebuie sa-mi fi dat de inteles foarte clar ca i-a placut prezenta mea. Daca are si cea mai mica retinere, daca spune "SA VEDEM", deja m-am detasat complet de orice notiune de a mai interactiona cu dansa mai departe.
Daca as vedea-o cu un barbat la costum as spune "Slava Domnului" ca nu este durerea mea de cap, ci a aluia. Si de asemenea mi-as mai spune ca am scapat de o posibila materialista.
Din moment ce ti-a zis "sa vedem" inseamna ca nu e interesata, eu unul nu as mai insista, femei sunt cu duiumul.
Refuzul e refuz, indiferent că e direct sau indirect.
Așa că în secunda doi, trec peste și merg mai departe. Niciodată n-am stat să sper că se va transforma negrul în alb. La ce bun?
Dar tu ce spui despre femeile care refuză inițial, așa... de fițe. (refuzul unei simple discuții, nu te gândi la altele)
Am avut și situații d-astea o grămadă. A doua zi mă căutau să-mi zică că s-au răzgândit sau că s-au gândit mai bine. De ce o mai făceau? Nu-și dădeau seama că deja arată o latură a caracterului deloc plăcută?
Tu ce impresie ai avea de o femeie de genul ăsta?
Pentru bărbați, lăsatul ăsta în coadă de pește care nu va avea finalizare niciodată, e mult mai nasol decât un refuz franc și onest.
Pentru că, pe undeva, are și o componentă de desconsiderare. Părerea mea.
Era clar că nu vrea să aibă a face cu mine din prima. Nici nu as insistă după primul telefon
Ce impresie sa-mi faca? Ca mai bine mi-ar fi zis sa dispar daca nu ma vrea.
Depinde daca imi place sau sunt indragostit de ea. Daca-s indragostit as incerca pe cat posibil sa ascund faptul ca sunt suparat si ca ma afecteaza cand dau ochii cu ea.
Pana cand imi revin si incerc inca o data cu bun simt si fara sa o jignesc prea tare. Dar daca e doar o atractie fizica placuta ochilor, as gandi ce dracu mai vrei de la mine fã? Asta in caz ca ma mai saluta.
Pai dacă a zis "sa vedem" clar. Insist de 2 ori și gata, mă liniștesc. O să mă simt puțin umilit, o sa reflect asupra mea sa înțeleg de ce nu m-a ales și trec mai departe. Dar și dacă mă caută după faza cu bărbatul cu bancheta, mă caută degeaba.
Eu am primit o lecție când eram tânăr. La liceu am fost îndrăgostit de aceeași fată 4 ani; efectiv mi-a fost prietenă 2 săptămâni; cu prima ocazie m-a aruncat ca pe o măsea stricată; tipa era foarte materialista in perioada liceului. La întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului am revazut-o; eu eram într-o situație nasoală, căci logodnica îmi murise intr-un accident de mașină cu câteva luni înainte de nuntăde; tipa era căsătorită și cu 2 copii; eu eram cam singurul burlac la petrecere; noaptea târziu am dansat împreună și mi-a zis ca îi pare rău cum s-a purtat în liceu cu mine, că dacă se poate revanșa, cu vrăjeli că ce m-a iubit ea in liceu, etc; efectiv mi-a dat de înțeles că pot deveni chiar amantul ei, dacă doresc. Am refuzat-o politicos, în sinea mea eram scârbit; efectiv îmi era silă; până faza cu dansul, la petrecere a tot pozat în soția perfectă lângă soțul ei.
"La scurt timp dupa aceea, o vedeti pe bancheta din fata alaturi de un barbat atractiv, imbracat bine, intr-o masina scumpa". Faza cu mașina scumpă și că e îmbrăcat bine, pentru mine e egal cu 0. Mașini am și eu, iar de îmbrăcat mă îmbrac și eu. Cei drept eu prefer ținute casual cam tot timpul.
Oricum scenariul pentru mine e sf, căci sunt căsătorit și nu mă interesează să-mi înșel nevasta.
Ai o imaginație bogată. Ești curtată și iubită de-o groază de bărbați cu influență, tineri și frumoși.
Curvă.
Mințitul nu e politicos deloc. Refuzatul indirect e cel mai idiotic lucru posibil. Orice bărbat cu nivel de testosteron sănătos va insista până aude un NU clar și concis. Dacă nu vrei să ai de aface cu un barbat de care nu esti interesata atunci fii clară și concisă cu intentiile tale. Nimănui nu-i plac oamenii duplicitari, ipocriti, cu două fețe, care nu știu să le zică lucrurilor pe nume.
Nu te enerva Domnul Costin.
Doamna are o imaginație bogată sau ii place să se joace cu inimile și/sau pantaloni bărbaților.
Multe persoane, mai ales fete au fost bautute si chiar omorate pentru vorbe directe, domnu Alamariu. Nu e chiar atat de simplu, mai ales din moment ce nu pareti a fii femeie. Plus ca "sa vedem" nu inseamna "da" si daca nu ai un "da" in situatia de fata ai 0 motive sa iti faci sperante si scenarii in cap ca prostu dupa care tot tu sa pici in depresie sau mai rau din cauza ta proprie
Nu exista masini cu bancheta in fata, bancheta e intotdeauna la spatele masinii. In fata sunt scaune
Îmi vine să râd daca tu chiar crezi că "o să vedem" îi opreste pe barbatii violenti sa fie violenti. Ba chiar acest "o sa vedem" o sa-i provoace si mai tare la violenta.
aia da, dar cine stie, or mutat bancheta in fata sa aiba oamenii loc
sau poate o avea masina de aia de epoca de cand bunica fata mare, erau si asa masini cu bancheta in fata.
Ce impresie sa faca, la placut pe ala cu masina veche mai mult, femeia s-a dus la cel care o atraso mai tare. Chiar daca omu are o trotineta de masina de cand binica fata mare, na interesato masina, sau poate ca i-a placut ca are bencheta in fata, e mai comoda decat masina cu scaune, nu sta sa coboare sa mearga in spate
Bine masina nu stiu cit de scumpa ar putea sa fie, mai ales daca are bancheta in fata, daca e din aia antica si f bine reconditionata, ar putea valora si milioane.
Tie ce masina iti place, cu bancheta in fata sau?
Hmm, te-ai gândit mister Hamurabi că sunt și femei care caută siguranță?
Adică, femeile au fost învățate că trebuie să nu facă nimic până la căsătorie (unele) hai să zicem că unele nici nu sunt cele mai faine femei și au nevoie și de mai multe validări. Sau unele sunt, dar tot vor să fie sigure, deoarece așa au fost învățate. Sau clar mai sunt și cele nehotărâte (sunt și multe din acestea). Acele etichete de "neok" oricum la fac să nu fie prea paranoia și să creadă că dacă tipul oricum le-a cerut numărul, oarecum chiar le place, dar la ce vremuri trăim secolul acesta, nu uitați că femeile cool ori sexy, nu pierd prea mult, ele cam întotdeauna câștigă, în final tot femeile mai neok ar părea primele "delectate" sau chiar de a se "pierde vremea" cu o tipă "exotică" sau de cine știe mai ce. Și până la urmă cred că întrebarea era oricum despre o tipă cool și sexy, sau dacă nu asta întreba Rosa, măcar răspunsurile voastre erau cu gândul la astfel de femei, dar chiar și acelea oricât de bună ar fi viața lor, ați fi surprinși să vedeți că și ele au problemele și funny chiar fricile și durerile lor. Ok, poate faza cu tipa care stă apoi lângă ăla cu bani, e una, dar eu răspund la general pentru femeile, femei, în ideea că bărbățeii ăștia în ziua de azi (pentru că la toți observ aceleași răspunsuri reci și vehemente), crede că dragostea este un puf în ochi, o dezbrăcare și gata sau nimic. Pfff, până și pisicile au parte de un preludiu mai lung. Că doar le aud primăvară zilnic la bloc. Trist, că bărbățeii din ziua de azi gândesc așa.
Și clar nu o spun pentru mine, că eu oricum am cam renunțat la acest aspect complet și oricum nu mă interesează, deci poate că nici nu ar trebui să intru în polemici pe aici, am citit și voiam să-mi văd se treaba mea, dar deja parcă empatizez cu femeile alea, săracele care ar dori și ele să fie curtate cu tot tacâmul
poate unele fete/femei chiar dacă provin din generația asta, mai aud și ele povești de-ale mamelor lor, în care tatăl lor le curta pe mamele lor și fugeau după ele și bla, bla.
Atât vă spun dragi tineri băieți, după să nu vă plângeți că fetele sunt pe colo și pe dincolo. Unele chiar așteaptă romantism și siguranță.
Aștept hate-ul acum. )
Chiar când spuneam că TPU mă plictisește, o să-mi pun oameni în cap. Presimt. )
Dar nu aveam cum să tac. Deja mă înfurie toată această răceală masculină, ca apoi tot voi să fiți cei care vă plângeți.
Ai vrut tu să-ți verși oful tocmai pe mine, care nu prea am nici o legătură cu genul de comportament incriminat de tine.
Cei care se comportă la modul ăla... treaba lor, Să suporte consecințele comportamentului lor.
Dar să n-ai impresia că toate fetele sunt niște sfinte firave iar toți băieții niște mârlani.
Comportamente mizere găsești în egală măsură și într-o parte și în alta. Diferența constă doar în modul în care sunt servite.
Fetele sunt mai finuțe, băieții mai din topor.
Dar cam atât.
Natura are grijă să își păstreze echilibrul.
Nu stiu ce sa zic. Adica poate ii face mai violenti pe termen lung legat de persoana respectiva dar pana sa enerveaza, fata e deja departe. Asa la "nu", barbatii de multe ori fie se fac ca nu inteleg un "nu" fie devin violenti pe moment, daca intelegi ce zic. Dar oricum, indiferent ce pareri am avea noi, persoana violenta mereu va avea vinovatie mai mare in fata uneia non-violente
Si te-ai intors la vorbele mele. Baietii violenti o sa fie violenti si daca le zici nu, si daca le zici "o sa vedem", probabil chiar si daca le zici "da" pe moment. De asta cel mai bine e doar sa zica nu si cu asta basta.
nyoentox2002 întreabă: