| RAY a întrebat:

Barbatul alege fizicul, femeia materialu?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Majoritatea asa aleg...

14 răspunsuri:
| raducuu a răspuns:

Nu neaparat. Femeile se uiat si la fizic. Femeile am zis! NU toate cu*velebig grin. Iar barbatii se uita si la personalitate ca daca are fizicul frumos si e dinaia care se culca cu toti .....This is my opinion, don`t judge me!big grin

| RAY explică (pentru raducuu):

Barbatul se culca cu oricare fata care arata bine nu-i pasa comportamentul dar femeia alege partenerul mai mult social economic

| darrio2007 a răspuns:

Nu este o regula.

| raluk27 a răspuns:

Da, nu imi place poliesterul big grin

| Matt24 a răspuns:

Da si nu.Nu toti barbatii sunt la fel, nu toate femeile sunt la fel. Daca ajungi sa crezi ca sunt la fel inseamna ca traiesti intr-un cerc mic si inchis si trebuie sa cunosti persoane noi.

| benny a răspuns:

- Barbatul 70 de ani alege fizicul, femeia 20 de ani materialu'
- Barbatul 25 de ani alege materialu', femeia 70 de ani alege fizicul sau obiectul reproducator laughing

| IREros a răspuns:

Eu sincer aleg personalitatea si nu fizicul. Desigur nu inseamna ca femeia poate sa aiba 100kg, insa ceva decent, nu imi trebuie 90 60 90, putin mai plinuta e chiar mai binebig grin dar in limite normale. Sincer eu de la o femeie un singur lucru imi doresc, siguranta ca va sta cu mine toata viata, sa simt ca ma iubeste, desigur eu la randul meu ofer ceea ce astept sa primesc. Cat despre femei, al naibi sa fiu daca le pot intelege, nici daca le-as citi gandurile nu cred ca as intelege cevalaughing

| Bailey a răspuns:

Depinde de caracterul si personalitatea fiecaruia. Nu toate femeile sunt materialiste si nu toti barbatii se uita doar la exterior.

| CrazyTeenager a răspuns:

Femeia alege dupa valuta, barbatii dupa kilograme.

| RAY explică (pentru mona):

Esti singura persoana matura care mi-a raspuns

| mona a răspuns (pentru RAY):

Mersi

| RAY explică (pentru IREros):

Sigur esti hetrosexual?

| IREros a răspuns (pentru RAY):

Sigur esti sanatos la cap?

| alexutzabc a răspuns:

Sunt si barbati materialisti.happy

Întrebări similare