| Agheorghitoae_Flavia_1999 a întrebat:

Bine TPU.... Am o prietenă pe nume Maria. Un dușman Denisa. Si atât. Maria imi este cea mai bună prietenă. Ea vrea să fie prietenă cu toată lumea ( chiar și cu Denisa). Maria stă in bancă cu Denisa si imi este frica ca nu cumva Mariei să îi placă mai mult de Denisa. Denisa spune ca nu e supărată pe mine, dar de fiecare dată cand merge Maria undeva si mă cheamă si pe mine ( Denisa fiind și ea prezentă), Denisa comentează cu:,, Vai dar trebuie să vină și ea?" (Stiu că o face intenționat.
Problema ests că nu stiu cum să o fac pe Maria să înțeleagă ca Denisa e un om diferit! Vă rog să mă ajutați! Sunt in criză!

5 răspunsuri:
| leapșa a răspuns:

Nu poti!
Doar tu ai zis ca fata aia vrea sa se faca placuta de toata lumea. E dezorientata, ce sa-i faci?

| Agheorghitoae_Flavia_1999 explică (pentru leapșa):

Mda... Pai eu vreau înțeleagă că acea fată nu este o ființă bună. Până acum a facut,, traseul" de la una la alta. Denisa si eu

| Freya1 a răspuns:

Nu ai cum.
Daca Maria iti era prietena nu tinea cu tot dinadisul sa fie prietena cu Denisa pe care tu nu o suporti sau care se comporta urat cu tine. Explicai Mariei cum sta situatia si daca nu te va intelege renunta la prietenia cu ea

| leapșa a răspuns (pentru Agheorghitoae_Flavia_1999):

Nu o mai ajuta. Las-o sa vada asta de una singura.
Daca tot incerci sa-i arati ca fata cealalta nu e buna, Maria va crede ca ai ceva cu amandoua sau ca esti geloasa.

| Victor453 a răspuns:

E alegerea ei, daca vrea sa fie prietena lui Denisa, las-o sa fie, se va dezamagi ea singura peste un timp