| aldegor a întrebat:

Blestem sau ciudatenie?
Mai demult cam acum o luna pe usa de la camera in care imi petrec eu mai mult timp (dorm, ii si pc-ul aici) a aparut o dârã mica de nu stiu daca ii sange habar nu am dar e mai rosiatic spre negru era mica de tot cam un cm o linie ca sa zic asa nu am bagat de seama si am uitat de asta dar acum o trecut mai mult de o luna si am vazut ca dâra ii mai mare mult mai mare, putin mai mare decat palma, ce poate fi eu vreau sa o las asa sa vad cat se extinde daca se mai extinde, m-am gandit la blestem pentru ca de 2 luni si cateva zile traiesc un calvar nu dau detalii mai multe, nu am crezut niciodata in blesteme dar nu stiu ce sa mai cred.

Răspuns Câştigător
| pufulichi a răspuns:

Ciudatenie mai degraba happy

4 răspunsuri:
| HoneyPot a răspuns:

Trei posibilitati:
1. Usa se loveste de ceva cand o deschizi si i se duce vopseaua sau se murdareste de la acel obiect.
2. Crapa lacul sau vopseaua de pe usa.
3. E o usa blestemata! happy

| aldegor explică (pentru HoneyPot):

Nu se loveste de nimic cand o deschizi si sa crape vopseaua nu cred se vede clar ca parca a curs "sangele" nu stiu mai astept raspunsuri poate o mai auzit cineva de asa ceva

| Hombre a răspuns:

Lemnul de brad din care e facuta usa poate produce rasina si la multi ani dupa ce e taiat si prelucrat, faptul ca e rosiatica poate sa fie de la un cui care a ruginit sau nod de lemn. Cum nu stiti o problema gata e blestem, iata ce face religia din voi niste incuiati si fricosi.

| CatalinaKaty a răspuns:

Poate fi o ciudatenie.Pentru ca si mie mi s-au intamplat destule chestii foarte ciudate.