Greseli gramaticale si ortografice la marii poeti se cheama licenta poetica, nu poti spune ca sunt greseli gramaticale, eu am vrut sa fiu bland cu maneaua ta si am zis ca e acelasi lucru, din pacate nu este chiar asa, am fost mai explicit de data asta?
Acuma intelesei greseli gramaticale da... se mai intampla na cand faci ceva la minut...iar la partea cu manea hmm daca tu asa o consideri.
Salut, iti scrie un autor. Crack123 a avut dreptate in ceea ce priveste licenta poetica...multe gafe gramaticale dar si de fond. Acum asta n-ar fi neaparat o problema, nimeni nu-i perfect si greselile de acest gen sunt pana la urma rodul neatentiei, i se poate intampla in definitiv oricui. Problema s-ar pune atunci cand ai incerca sa incluzi ceea ce ai scris tu intr-un anumit gen. Sunt versuri cu rima, altele libere, e o varza totala in fiecare vers. Partea cea mai rea e ca poezia nu are absolut deloc ritm iar piciorul metric difera de la un vers la altul, ceea ce e foarte foarte rau. Eu zic ca ar fi mai bine sa citesti multa poezie prima data, sa incerci sa incorporezi un stil si sa faci multe exercitii stilistice (si ma refer aici in primul rand la ritm si masura, notiuni pe care din pacate inca nu le stapanesti deloc) si apoi sa revii si sa reincepi sa scrii propriu zis.
Chestia asta are si un titlu? Daca nu, iti pot sugera unul foarte potrivit: Ghiveci.
Parca ar fi cuvinte trase din palarie si aruncate brambura pe hartie. De mentionatele "licente" nici nu mai amintesc; mi s-a ridicat parul pe spate citind.
Iar daca tu speri sa cuceresti inima lui x, y, epsilon sau ce-o mai fi cu chestia asta, mai gandeste-te. Cred ca o sa fuga aia, saraca, de n-o s-o prinda nici Usain Bolt.