| FakeSmiley a întrebat:

Acum 2 ani mi s-a furat telefonul. Azi am primit de la judecatorie ca in luna a 9 o sa fie judecata pentru cele 2. Am nevoie de o parere, credeti ca daca o sa ma duc acolo cand o sa plec o sa fiu urmarita? ( tin sa mentionez ca sunt romi, dar presupun ca v-ati dat seama) Sau daca ar fi sa cer despagubire ( ceea ce nu o sa fac ca stiu ca o sa fie mai nasol..ca realizez ca nu au de unde sa dea bani si atunci poate chiar ca se rabuna )? Imi e puntin frica. iar prezenta mea este obligatorie, si daca nu ma prezint o sa ma ridice cu mandat. deci imi e tot una.

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Fii atenta, un vecin de-al meu a patit-o, tovaras cu mine, chiar acum de curand a patit-o, s-au oprit niste tigani, dandu-se arabi si au cerut sa vorbeasca la telefon, nu stiu ce-a fost in capul lui sa le dea telefonul si ei urmau sa plece cu masina cu telefonul lui la ei promitandu-i ca-l vor aduce ( maxima prostie). I s-a furat telefonul, el s-a dus frumos la sectie, a facut o declaratie si a scris o suma de bani cu care vrea sa fie despagubit, ceruse 16-17 milioane, iar politia cu ajutorul unor intermediari au luat legatura cu el si il anuntau cand sa vina sa-si ceara banii. Familia tiganilor era gata sa ii dea banii ca sa nu intre la bulau, iar el a ales banii, iar aia bineinteles ca au scapat. Nu o sa fii singura cu ei, o sa ai intermediari cu tine, ei iti vor da banii, daca puneai in declaratie suma de bani pe care o vrei drept despagubire, aveai toate sansele sa-ti iei banii, dar mai bine ii bagi pe spurcatei la parnaie. Eu l-am intrebat pe vecinul asta al meu de ce a facut asta, el mi-a zis ca aia s-au dat arabi si a vrut sa faca o parere buna despre Romania si despre romani in fata lor facand o fapta buna, asta a fost cea mai idioata faza facuta de el, ma jur!

| George475 a răspuns:

De ce ai intentat proces in primul rand. Nu cred ca au sa te urmareasca direct de la judecatorie. Prima data pleaca partea vatamata si apoi "criminalul". Stai linistita ca nu au ce sa iti faca, nu traiesti in filme sa te ia de pe o alee intunecata si sa te arunce in dubita.

| FakeSmiley explică (pentru George475):

Ca orice om am fost la politie si de aici normal ca procesul a fost inaintat de judecatorie. Eu stau intro zona mai cu tigani. si imi e frica sa nu ma tina minte si sa ma urmareasca, daca susti ca eu as pleca prima.

| FakeSmiley explică (pentru Drimmero):

Da dar astea sunt mai vai de capul lor. si sunt si minore. si greu de crezut ca le baga la puscarie. Si se vedea ca nu am ce sa le cer, iar la momentul cand am depus declaratia nu ma gandeam eu la despagubiri. telefonul l-am primit inapoi, dar spart si fara capac...

| Drimmero a răspuns (pentru FakeSmiley):

Atunci ia un revolver din avatarul meu si rezolvi multe!

Hahaha laughing) Chiar ca as rezolva multe laughing

Tu declarandu-te sadica, fara nicio problema vei rezolva orice problema! Succes catre victimele tale.

Ai dreptate, chiar ca nu voi avea nicio problema laughing. Mersi.

Atunci treci la treaba : p