| Camelia6922 a întrebat:

Bună, acum 4 zile am dat cu pumnul într-un perete și mi s-a umflat rău toată zona in special degetul din mijloc, am fost la doctor și m-a trimis cu comprese de rivanol acasă. Nu-i asta problema, dar și acum după 4 zile am mâna umflară și mi se bălăngăne degetul din mijloc, mă doare inimaginabil de tare și nu mai îmi simt mâna, văd că osul ăla de la degetul din mijloc este rupt de vertical. Mă puteți ajuta este URGENT! Nu mă pot duce înapoi la spital fiindcă nu l-am lăsat pe doctor să îmi pună compresa și am fugit (nu vreau răspunsuri de genul "dar prostia din capul tau nu doare")

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si cum crezi ca vei rezolva problema fara o radiografie si un drum la medic?

| Kozi a răspuns:

Din moment ce ai fugit, de ce dai vina pe medic? Eu nu cred ca ti-a dat compresa cu rivanol.
Du-te URGENT la urgente. Iti va pune mana in ghips.
Pacat ca nu ai dat cu capul in peretele ala!

| goguPatent a răspuns:

E de noapte mintii ce ne scrii aici... nu ai vrut tratament medical si acum il ceri de urgenta? De ce?

| Camelia6922 explică (pentru suntserios):

Mi-a făcut radiografie, se vedea clar osul rupt dar...

| Camelia6922 explică (pentru Kozi):

Ha ha foarte amuzant mă tăvălesc pe jos de râs... Jur pe mama că asta mi-a dat, am fugit fiindcă puteam să-mi pun singură "compresele alea" și nu aveam nevoie de ele oricum... Cum poate compresele cu rivanol să vindece un os rupt până la urmă?

| Camelia6922 explică (pentru goguPatent):

Dragă gogu patent, jur pe tot ce-am mai bun că tot adevărat, n-am mințit nici nu gram dar nu asta-i ideea cum puii mei o compresă vindecă un os rupt? Cu puterea minții și cu magie evident happy

| goguPatent a răspuns (pentru Camelia6922):

Si daca ai fugit de la medic acum ce ai dori? Ca eu asta nu prea inteleg.

| Kozi a răspuns (pentru Camelia6922):

Daca te tavalesti de ras, inseamna ca tot ce ai scris aici este o minciuna.
Pacat ca te ocupi cu asa ceva. Site-ul este creat pentru ajutor. Unii ca tine fac din el un gunoi.

| Kozi a răspuns (pentru Kozi):

Un os rupt se vindeca stand in ghips! Dar nu e rupt daca in loc sa urli de durere tu te tavalesti de ras.