| AnielAn a întrebat:

Acum ceva timp m-am certat cu o fata. Știu, a fost greșeala mea. Deci : eu împreună cu ea și cu încă o colega ne înțelegeam bine. Colega mea e mai suparacioasa de fel. A văzut ca la ora a vorbit mai mult cu altcineva și cu noi nu vorbea deloc și s-a supărat așa ca a început sa îmi scrie pe o foaie despre ea : ca e o nesimțită, nu ne baga în seama, e enervanta și alte chestii. Eu sunt o persoana destul de ușor de manipulat așa ca m-am apucat sa zic și eu, chiar dacă nu voiam neapărat. Dar ca sa nu o pierd pe ea, am decis sa scriu. Însă de exemplu scriam despre faptul ca nu îmi place ca îmi reproșează lucruri apoi ziceam ca poate are și dreprate. Dar am mai scris și alte chestii gen : a venit fără sutien la școală. Chestia a fost urata. Mă rog, fata a aflat apoi am încercat sa îi cer scuze. Am făcut tot posibilul, i-am zis în multe feluri și la școală și în mesaje dar nimic. Vreau sa mă împac cu ea, știu ca am greșit dar nu știu cum sa îi mai spun. Nu mă mai asculta, a zis ca tot ce voi zice eu va fi 0. I-am zis despre faptul ca țin la ea, despre faptul ca am învățat de la ea. Sunt conștientă ca a fost și vina mea. Dar vreau sa mă indrept, sa îmi îndrept greșelile. Ce sa fac? Cum sa procedez?

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Trimite-i bilețele cu desene. O floare, o inimioară, o pisică, un papagal.

| AnielAn explică (pentru sadrian46):

Decât un asemenea răspuns, mai bine nu dădeai