Spune-le si tu lor ce ai de spus, mai exact sa te lase in pace si daca nu, invata Karate, sau vorbeste cu parinti tai (cu tata mai ales)
Problema mai mare este ca se iau de mine ne-cunoscuti,cu tata e cam greu mai ales ca este tata-l meu vitreg(ne intelegem bine), nu la karate m-am gandit poate alt stil, sunt destul de impunator 1.50 inaltime 40 kg, dar cea mai mare problema e ca mereu imi fac asta cand am ceva in maini(ieri aveam o sticla).
Da dc se leaga de tine? doar nu le-ai facut nimic ca sa te injure si asa mai departe. cred ca ar fi mai bine sa le spui parintilor ei vor sti ce sa faca si mai ales vor vorbi cu parintii lor sper ca te-am ajutat
Multumesc pentru raspuns-uri, sunt ne-cunoscuti nu am cum sa dau de parintii lor din pacate oricum unii invata asta de acasa, cred ca stiu de unde mi-se trage...la inceput un baiat de 9-10 ani de etnie (NU SUNT RASIST)rroma mi-a facut asta si probabil are niste prieteni carora altii prieteni ma incita sa ma bat cu ei, la ei o fi o mandrie la mine in familie e o rusine...o-sa incerc sa ma controlez, multumesc pentru raspuns-uri.
Daca esti din bucuresti vino la lia manoliu la cursuri de MMA (Mixed Martial Arts ( Arte Martiale Mixte)) sau supranumite lupte de strada. Multa bafta!
Stii ce mi-a spus tata aplic inca regula asta atunci cand unu te face sa te simti prost il faci si tu sa se simta pros ca sa nu mai faca, in cazul tau de fapt el a spus unu iti trage un pumn ii tragi si tu lui