| Tatiana2af a întrebat:

Buna! Am avut un vis in care mi-am pus o masca de lup si am inceput sa-mi omor prietenii in gluma. Oare ce ar putea sa insemne?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Ca esti desensibilizata in ceea ce priveste violenta.
Joci jocuri video cu violenta sau urmaresti filme horror si nu mai faci diferenta clar intre ce e ok si ce nu. Si poate ai si un strop de sadism ascuns.

12 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Nu lua în seamă visele de noapte.

| Korkodeln a răspuns:

Tulburari psihice latente care s-ar putea acutiza. Ai fost sau esti abuzat(a)?

| TimberWolf a răspuns:

Daca ai lua mai putin contact cu lumea virtuala si mai mult cu lumea reala nu ai mai avea vise din astea.

| ReddY25 a răspuns:

Închinare înainte de fiecare noapte

| seth26 a răspuns:

Buna Tatiana. Cum adica in gluma? Ii omorai, le spuneai ca a fost o gluma si inviau apoi?

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti un om prefacut care isi uraste prietenii, daca si-n vis vrea sa-i omoare.

| gabicoo a răspuns:

Că iar ai fumat prostii.

| johnnny123 a răspuns:

Lăsând la o parte visul, cum omori pe cineva în glumă?

| 1onurSimion a răspuns:

Etnobotanicele, băutura, alcoolul de toate felurile..., drogurile de mai multe feluri..., te poate aduce Doamne Dumnezeu meu în halul ăla.

Nui normal așa vis.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Inseamna ca maine la Kaufland o sa fie reducere de 15% la produsele pentru caini.

| Tatiana2af explică (pentru Violleta2022):

Stimata doamna, daca ati ajuns sa raspundeti la intrebari de pe TPU regulat, si sa aveti titlul de "campionul zilei" cu astfel de raspunsuri, a innebunit lumea. Visele reflecta adeseori o stare din realitate, de aceea am intrebat. Imi pare rau sa o zic, dar dati dovada de nivel intelectual scazut. Totusi va multumesc pentru raspunsul neadecvat pentru oameni inculti.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Tatiana2af):

Nu ai sa ajungi tu niciodata la nivelul meu intelectual, fetita.
Vezi-ti de visele tale si ai grija sa mai lasi rautatile, criticile si ura, ca iti vor aduce numai necazuri in viata.
Pari un copil rasfatat, fara prea multa educatie, incapabil sa accepte realitatea, iar atunci cand cineva iti spune in fata advarul, scoti coltii si devii uracioasa.
De altfel nici nu ma mir de visul tau, dupa cum ti-ai dat arama pe fata, taman pe un forum online.