| anonimusszkkkhhf a întrebat:

Buna! am bacul in cateva luni si ma intrebam ce mi ati putea recomanda pentru memorie si concentrare, am intrebat si la farmacie si de fiecare data mi se recomandau pastile diferite, de exemplu memoplus, acutil, iar cineva mi-a recomandat lecitina simpla, sau chiar L-glutamina care la aceasta am citit ca e pentru refacerea muschilor de dupa antrenament sau pentru digestie.
care credeti ca ar mai bun si mai natural, am auzit va memoplus isi face efectul pe termen lung, iar acutil pe termen scurt.
sincer sa fiu am avut cateva retineri in a lua pastile din acestea, daca aveti alte recomandari ar fi recunoscator sa le impartasiti cu mine.

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Lecitina isi face efectul dupa cel putin 3-6 luni iar memoplus cam tot pe acolo. De acutil nu stiu, n-am auzit de el. Sa stii ca tot ce este supliment alimentar isi face efectul dupa multe luni de zile de la inceperea tratamentului. E o diferenta enorma de actiune intre medicamente si suplimente alimentare. Dupa parerea mea de acum si pana la BAC care cred ca e prin iunie sau iulie (nu stiu data exacta) orice supliment pentru memorie ai lua, o sa fie egal cu zero. E prea din scurt.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

MemoPlus, Lecitina.
Sunt de asemenea ceaiuri Ginko Biloba si "Circulatie Cerebrala si Memorie".
Acutil e recomandat varstnicilor.
E important sa consumi nuci, sunt hrana creierului.

| LisaJulie a răspuns:

Lecitina și suplimente de vitamine, nu uita sa dormi bine