| AlinaMessaros5 a întrebat:

Am făcut sex neprotejat in data de 4 decembrie. Am făcut un test de sarcina în aceasta dimineața și a ieșit negativ. Țin sa menționez ca am grețuri dimineața și în timpul zilei, sâni sunt sensibili la atingere și mameloane sunt umflate și închise la culoare, am crampe și scurgeri vaginale de culoare alba cremoasa foarte abundente ma simt obosita tot timpul și sunt foarte sensibila la mirosuri. Este prea devreme ca restul sa iasă pozitiv? Ar trebui sa mai aștept câteva zile? Aștept răspunsurile și experientele voastre. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Vvistula a răspuns:

Este devreme. Fa un teste de sarcina pe la finalul lunii sau la inceputul lui ianuarie si daca ciclul intarzie sau nu vine nu mai e nevoie sa faci testul de sarcina.

6 răspunsuri:
| Csander a răspuns (pentru Vvistula):

Sa faca test de sarcina peste 9 luni mai bine, sa vada daca este insarcinata sau nu, ca altfel e prea devreme.

| Catrice a răspuns:

Aoleo da tu crezi ca simptomele apar după câteva zile?
Încearcă din nou peste 3 săptămâni.

| SilentRain a răspuns:

Categoria greșită, muiere!
Pe unde naiba umblă adminul cad ai nevoie de el

| AlinaMessaros5 explică (pentru SilentRain):

Răspunsul tău este de foarte mare ajutor! Poți sa ma îmi spui frumos și sa ma îndrum în ce categorie sa postez!

| AlinaMessaros5 explică (pentru Catrice):

La unele femei simptomele pot apărea încă din primele zile de la concepție totul difrra de la femeie la femeie și de la sarcina la sarcina. Am sa mai aștept, deși sunt nerăbdătoare sa aflu!

| AlinaMessaros5 explică (pentru Vvistula):

In prima sarcina am avut ciclu în prima luna nu am știut ca sunt insarcinata abia aproape de 3 luni. Dar nu am avut simptomele ce le am acum. Am sa îmi fac o programare săptămâna viitoare la medic sa ma asigur ca totul este okay și sa îmi repet iar analizele de sânge. Mulțumesc pentru răspunsul tău!