anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la strand, daca se poate numi strand!
Erau 3 bazine,primele doua erau ok
Dar al treilea...
Eu am stat la al treilea.
Acela nu e strand! Am stat pe o "iarba" langa bazin! Acea iarba pot spune ca era GROAPA DE GUNOI! De ce spun asta?
Pai: am vazut in iarba rahat de caine,gunoaie,era imprejur un,, Gard", pana si bunica de la tara are un gard mai frumo.
Deci peste tot boschetaraie! oribil! Si niste bai ...de toata,,frumusetea,,! Iar apa avea vreo cateva gunoaie,pentru ca acei copii de acolo se duceau pe iarba la mamele lor si calcau pe iarba murdara,iar cand intrau in apa aduceau gunoaie! E normal asa ceva? A fost prima data cand m-am dus, poate ca asa ar trebui sa arate un strand, ca mie nu mi se pare normal!
Intreb din nou!
Este normal asa ceva?

4 răspunsuri:
| xK1nD3rX a răspuns:

Nu. Depinde din ce oras esti. Daca esti din Bucuresti spune si numele strandului te rog frumos. Si daca si la celelalte bazine era la fel un sfat : NU MAI TE DUCE ACOLO NICIODATA POTI FACE HEPATITA SAU BOLI DE PIELE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xK1nD3rX):

Nici nu am de gand sa ma mai duc.Nu e din Bucuresti, e dintr-un oras din jud.vaslui,Bârlad,dacă ai auzit.

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe bune straight face
Te-am văzut la T/A, da' nu știam că ești din Bârlad sau pe lângă...
N-am fost acolo demult, în orice caz nu știu cum este după renovare.Dar ceea ce-ai descris tu nu este normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Bine..asa mi se pare mie, ca e urat, dar fiecare are propria sa parere.