| IIssaIssabella a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor puppy dog eyes ...imi cam place de un baiat si nu stiu cum sa imi dau seama daca ma place si el sau nu. nu as vrea sa il intreb chestia asta personal. adica facem pregatire impreuna cu mai multi copii printre care se afla si el! acolo mai este cu un grup de baieti si cand ne da pauza el face glume cu respectivii baieti, cei drapt amuzante si se uita la mine mai tot timpul sa vada daca rad la glumele lui. in restul timpului tot asa din cand in cand se uita destul de des la mine..si chiar daca ma uit si eu la el ..tot continua adica e cam jenant sa se holbeze la tine dar e asa dragut voi ce credeti oare ma place? sau ce metode ar fi sa pot afla? un sfat sau.o parere cevacrying.

Răspuns Câştigător
| DeidaraXR1 a răspuns:

Pai daca stati impreuna faceti cunostinta, vezi cu cine se impaca mai bine si tragel dupa usa. Iti va fi mai usor "cred" sa vorbesti cu cineva pe care il consideri doar un amic.

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Uita-te si tu la el si zambeste-i.E interesant, am mai dat raspunsul asta de 3 ori azi. Voi chiar nu stiti ca tot ce ii trebuie unui baiat e un zambet?

| DeidaraXR1 a răspuns:

Intreabai prieteni apropiati dar sa le spui sa isi tina gura inchisa ca in caz de nu ii place de tine lui X s-ar putea sa trezesti niste impresii ciudate. Petrece cat mai mult timp cu el si cand ramane-ti singuri fa si tu un pas. Un baiat timid s-ar putea sa uite de tine daca nu te mai vede straight face

| Miki280 a răspuns:

Parerea mea e ca atunci cand se uita el la tine, sa ii zambesti, sa ii acorzi o mica importanta, razi la glumele lui, baietii se simt bine cand fetele acorda atentie glumelor pe care acestia le fac. Si poate intr-o pauza il bagi in seama, daca tot ii plac glumele, cauta o gluma buna si spune-i si lui.

| IIssaIssabella explică (pentru DeidaraXR1):

M-am gandit la asta dar nu ii cunosc pritenii!sad

| Stefi06 a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa faceti cunostinta si poate asa va imprieteniti mai bine. Daca vezi ca se comporta frumos inseamna ca e un baiat cu bun simt si ca ai putea sa-i spui ca esti de parere ca e dragut... poate ca si lui ii place de tine.Dar sa nu uiti ca trebuie sa fii naturala, sa fii tu pentru ca asta le place baietilor la o fata happy Mult succes!