| LidiaM a întrebat:

Buna! Am nevoie de ajutor! prietenul meu a reinstalat Windows 7 pe pc, dar nu s-a gandit ca de fapt nu o sa aiba internet pentru ca internetul meu provine de pe telefon prin hotspot dat unui receptor ce era conectat printr -un cablu usb! Problema e ca dupa ce a reinstalat Windows- ul a cam ramas in pom! internet nema, 0! A cautat ceva driver wiffi pe telefon ce l-a scos de pe tel si l-a pus pe pc insa nu a reusit sa faca mai nimic. As avea nevoie de un driver pentru instalare precum si pasii care trebuie facuti!

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Receptorul are de obicei driver-ul direct pe el si nu iti trebuie nimic in plus. A incercat sa scoata si sa puna receptorul in alt port?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un stick normal il vede? Daca da atunci nu ar trebui sa fie probleme cu driverele.

| LidiaM explică (pentru Wr3nch):

Era vb ca daca s-a reinstalat windows ul atunci tb instalate toate programele, inclusiv acel mic receptor care prinde wiffi prin cablu usb! L am cam rezolvat eu: am.gasit pe un site un link cu driver ce mii l am transferat de pe tel pe pc si apoi dand curs acelui driver mii s-a instalat si am. putut sa prind internet prin hotspot de pe tel! Mii l a luat din prima!

| LidiaM explică (pentru suntserios):

Da stik ul il vede! Am rezolvat problema cu intrnetul! Multumesc pentru implicare!