anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cineva care sa ma ajute.Am o problema foarte grava, de viata si de moarte.Ascund un secret si nu pot spune nimanui ceea ce stiu. Daca acest secret ar fi descoperit,lumea ar fi socata,nu mint, Cineva imi distruge viata.Nu mananc,nu ies,nu am cu ce sa ma imbrac, si limita mea de spatiu este o inchisoare.Cum sa am curajul sa spun a lor mei? Nu va puteti inchipui...M-am obisnuit cu asta de cand eram mica si acum mi-e greu sa fac pasul corect.Nu ma pot misca.Sunt prinsa aici, iar acum chiar simt ca e momentul.Se poate! Eu niciodata nu am facut nimic gresit, dar mie cineva mi-a facut-o.Si acel criminal ar trebui sa fie in momentul asta in inchisoare.
La inceput am avut totul, am meritat totul si a fost exact ce trebuia sa fie. Vreau sa primesc inapoi ceea ce trebuie sa am.Ca sa traiesc nu am nevoie sa fiu ajutata, dar am nevoie sa fiu lasata sa traiesc.Nu mai vreau sa pierd nicio clipa.Cine vrea sa vorbeasca cu mine despre asta,este rugat sa ia ID-ul meu de mess de la raspunsuri. Orice e posibil, si binele invinge intotdeauna.MULTUMESC.

9 răspunsuri:
| SalutBunaLarevedere a răspuns:

ID-ul meu de mess este yza_me

| Antonica a răspuns:

Id-ul meu de mess este : malosantonia@yahoo.com

| AliceIDK a răspuns:

Id-ul meu este : alice.chicos

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Se pare ca ai gasit metoda perfecta de a face rost de cat mai multe ID-uri de mess. Vrei sa-ti maresti lista?
Nu de alta, dar ai insirat o poveste fara cap si coada, inspirata, probabil, din vreun roman SF.

| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa-ti maresti lista cu id-uri?

Nu vreau sa-mi maresc nicio lista.Cei care au luat ID-ul au vazut despre ce e vorba.Nici nu stau pe mess. Daca credeati ca e o farsa, trebuia s-o pastrati pentru voi.

| SalutBunaLarevedere a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu mai comenta despre ce nu stii.Doamne! Chiar e adevarat.Si nici nu stau pe mess.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru SalutBunaLarevedere):

Si, daca nu stai pe mess, de unde stii ca cineva a luat ID-ul tau in urma postarii asteia? Ca poate ti-o fi scriind omu', saracul, dar, daca tu nu intri pe mess, se agita in paguba.

Spuneam ca nu stau pe mess...ma refeream ca nu vorbesc si de-astea.intru,imi verific emailurile si ce mai am si imi vad de treaba.nu imi pierd vremea.Aici suntem pe tpu.de ce te indoiesti ca as fi avut o problema si spuneti ca am dat idul asa? nu-i deloc adevarat.nu stau pe mess si nu imi pierd vremea aiurea.Internetul il folosesc ca sa ma informez, nu de altceva.Mersi,si hai sa terminam discutia, va rog/!