Se pare ca ai gasit metoda perfecta de a face rost de cat mai multe ID-uri de mess. Vrei sa-ti maresti lista?
Nu de alta, dar ai insirat o poveste fara cap si coada, inspirata, probabil, din vreun roman SF.
Nu vreau sa-mi maresc nicio lista.Cei care au luat ID-ul au vazut despre ce e vorba.Nici nu stau pe mess. Daca credeati ca e o farsa, trebuia s-o pastrati pentru voi.
Nu mai comenta despre ce nu stii.Doamne! Chiar e adevarat.Si nici nu stau pe mess.
Si, daca nu stai pe mess, de unde stii ca cineva a luat ID-ul tau in urma postarii asteia? Ca poate ti-o fi scriind omu', saracul, dar, daca tu nu intri pe mess, se agita in paguba.
Spuneam ca nu stau pe mess...ma refeream ca nu vorbesc si de-astea.intru,imi verific emailurile si ce mai am si imi vad de treaba.nu imi pierd vremea.Aici suntem pe tpu.de ce te indoiesti ca as fi avut o problema si spuneti ca am dat idul asa? nu-i deloc adevarat.nu stau pe mess si nu imi pierd vremea aiurea.Internetul il folosesc ca sa ma informez, nu de altceva.Mersi,si hai sa terminam discutia, va rog/!