Traieste-ti viata asa cum sti tu ca este mai bine pentru tine, incearca sa nu-i povestesti prea mult mamei despre prietenul tau, nu mai pune atat problemele pe suflet pentru ca nu sunt atat de grave cat ti se par tie, ele sunt chiar foarte frecvente, pregateste-te sa faci un studiu, continua relatia cu baiatul dar retine vorba " Cu cat mai rarutz cu atat mai dragut" intelege ca viitorul tau profesional este cel mai important lucru in viata ta ca iti asigura infdependenta materiala si siguranta, asa ca pune prioritate pe pregatirea ta, fa sex cat vrei cu baiatul respectiv, dar protejat, asta nu e bine sa o stie mama dar face parte din viata, dar sa nu te grabesti la maritis ca de abia ai intrat in viata si nu au intrat zilele in sac!
Daca mama ta vede ca mai importanta pentru tine este pregatirea pentru viitorul tau, si nu baietii, atunci in mod sigur se va imbuna si in privinta baiatului d care iti place!
Dai fund ca mi-am pierdut timpul sa-ti analizez problema si sa iti scriu acest sfat?
"Dai fund ca mi-am pierdut timpul" cat de *** esti omule? Macar ia-ti viata ca respiri aer degeaba pe acest pamant
Traiti-va viata asa cum vreti voi. Daca tu crezi ca el este baiatul pe care il vrei alaturi tot restul vietii, muta-te la el.Mai ales daca te intelegi bine cu mama lui.Stiu ca e greu sa pleci de langa cea care ti-a dat viata.Dar din cate spui, s-a cam dat dupa tatal tau vitreg.Iti doresc succes.Si iubiti-va mult.
Nu era neaparat sa imi raspunzi sincer nu aveam nevoie de raspunsu tau si invata si tu sa mai vorbesti
OOO scuzele mele atunci nu trebuia sa spund, mai bine a zis el ca a pierdut vremea, ma bucur ca ii tii partea, chiar ma bucur ca ganditi la fel
Relax... it's not worth it.
besides... orice sfat in afara de ce vrea sa auda nu o sa asculte ^_^
Ce sa mai intelegi de la lumea de azi? Ala cerseste funda si zice ca a pierdut timpul degeaba eu ii tin partea si tot eu sunt ala al dracu, mentalitatea din ziua de azi, nu ai cei face