| HUAWEHUAWE a întrebat:

Buna.
Am o curiozitate, daca ar fi sa alegeti intre o viata de 100 de ani COMPLET TOTAL sanatoasa(din punct de vedere medical) si o viata de 900 de ani plina cu probleme medicale (maxim fiind sa ramaneti doar cu un cap sanatos in rest, boli dupa boli dar fara sa muriti) ce ati alege?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maraa345 a răspuns:

O viata sanatoasa.

| HUAWEHUAWE explică (pentru Violleta2022):

Multumesc de raspuns.
Acum intrebarea a2-a,in functie de primul raspuns.
O viata lunga de 1000 de ani care practic va fi dusa, 1000 de ani dar bolnava e varianta a2-a,da?
De ce iti mai este frica de boala daca ai acei 1000 de ani garantati? Din cauza simtomelor bolii si a durerilor? Ca majoritatea nu accepta boala din cauza faptului ca pana la urma vor murii.
Iti mentii raspunsul daca viata de 1000 de ani ar fi garantata DAR grea din cauza simtomelor bolilor si problemelor de sanatate avute? ex: anul asta am dureri mari la picior nu fac:aia, aia si aia
anul viitor am dureri mari la degete nu fac din cauza asta: aia aia si aia
si un alt exemplu :anul asta am tuse puternica si nu mai suport durerea din piept.

Deci intrebarea acum repetata laughingscuze ca te intreb iar,
100 de ani GARANTATI sanatosi sau 1000 de ani GARANTATI de trait dar cu diferite boli?

| HUAWEHUAWE explică (pentru Maraa345):

Multumesc de raspuns.Ai avut acelasi raspuns ca si persoana de deasupra ta si mai am aceeasi intrebare si pentru tine dar am lasat ca reply ei, nu imi da voie TPU sa o scriu de 2 ori. Daca vrei raspunde-mi si la cea de mai jos

Inainte de moartea lui Iisus Hristos, pe pamant se traia pana la 1000 de ani iar dupa rastignirea Lui, Dumnezeu a stabilit ca pe pamant sa se mai traiasca maxim 100 de ani si asta pentru platirea pacatelor si mantuire.(citite in biblie in paragrafe pe internet)Dupa cum scrie in biblie, sfintii traiau bolnavi, cu diferite boli dar TRAIAU 700-800-900 ani.
Acum in prezent traim ce scrie in biblie, 100 de ani maxim cu fel si fel de medicamente super bune sau doctori super pregatiti pentru a trai tipul asta de viata, 100 si sanatosi.

| Maraa345 a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

100 de ani sanatosi.

Am inteles, multumesc de raspunsuri.
Era o simpla curiozitate, atatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot esti asa curios/oasa, tu ce ai alege? Eu nu am raspuns la intrebarea asta, nu prea am cum sa-ti raspund, gandesc altfel. Dar mi-ai starnit tu curiozitatea.

| HUAWEHUAWE explică (pentru anonim_4396):

1000 de ani laughing dar decizia se poate schimba daca chiar as fi nevoit cu adevarat sa aleg asa ceva

| angelsforever a răspuns:

O viață sănătoasă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1000 de ani.