Luind dupa parerea a foarte multi si din experienta vietii mele o femeie indiferent de varsta atunci arata cel mai bine cand emana fericire si bunatate in jurul ei.Eu in viata mea indiferent de varsta atunci am avut cele mai mari succese cine emanam fericire sau eram foarte bine dispusa.Din contra treceam neobservata cand eram negativa sau depresiva(si asta indiferent de varsta.)
Si iar nu poti spune o varsta cand, deorece sunt femei care la orice varsta au fost si sunt suprapoderale altele indiferent de varsta foarte slabe.Deci nu se poate generaliza.Stric teoretic da este considerata varsta de 16 ani.
Astia au facut studii pe barbati, au vazut rata de avort vs varsta, a iesit varsta de 16 ani probabilitatea cea mai mica, dar in ziua de azi vezi femei si de 40 de ani care fac copii, dar cica fața unei fete de 16 ani arata inocet desi e atragator
Din moment ce suntem in situatia in care unele la 25 de ani arata ca de 18 si altele de 15 arata ca de 20 si ceva si super,, dotate", tu chiar crezi ca exista un raspuns la asa ceva?
Atat timp cat femeia se ingrijeste si are grija de corpul ei, poate arata bine si pana la 50 de ani.,, Cel mai bine" nu prea cred ca exista deoarece se poate lungi si pe o durata de 10 ani.
Frumos comentariu. Sunteți o doamnă de treabă care merită mult respect.
❤️
Depinde cata grija are de ea, ce mananca si cum se imbraca. In general as zice ca de la 18-30 arata cel mai bine,, cele de 20+ din ziua de azi sunt printese, nu stii dupa care sa te uiti mai repede ca sunt care mai de care.
In general cat e tinerica, 25-40, dupa 45 nu prea are cum sa arate cel mai bine decat cu interventii estetice, nu are cum sa arate ca la 25 decat daca e J lo
Otherwise sunt femei la 35 primaveri ingrijite, suple, cochete, fine care sunt mai bune ca batozele slinoase si neingrijite de 20-22 ani care au 100kg si sunt mega ingalate le vezi vara pe la strand cu shaorma in mana, oparite intre picioare
"Otherwise sunt femei la 35 primaveri ingrijite, suple, cochete, fine care sunt mai bune ca batozele slinoase si neingrijite de 20-22 ani"
Pai nu asa se pune problema. Trebuie s-o compari cu ea insasi, nu cu altele.
Adica aia de 35 arata mai bine acum, sau atata mai bine la 20 de ani? La fel cu grasa de 20, va arata mai bine, sau mai rau, la 35?
Ramon22 întreabă: