Ce mananca, cu cine sta, ce id are, s-a despartit de x, mai e cu x, si asa mai departe.
Si minunata intrebare " M-am masturbat cu periuta de dinti, sunt insarcinata? ", dar astea au devenit la ordinea zilei acum.
Sa stii De cand am intrat pe TPU am "cotrobait" putin prin categoria Dragoste&Sex sa vad ce se intreaba si cand am vazut lucrurile astea mi-am zis : "Ce se intampla cu omenirea?"
Si copii la 10 ani (fete) care vor sa se dezvirgineze. Ce a ajuns lumea asta?
'r-ar ai drequ' de pusti cocliti... acum 3 ani TPU a fost conceput ca un site de intrebari si raspunsuri. Pentru adulti educati, si populat cu adulti cat de cat educati sau interesati de subiecte educationale. Dar a fost napadit de pusti cocliti, cu mintea vraiste, si de muciflenduri de pupeze semidocte gata sa le cante in struna, ca sa le creasca pipota de satisfactii futile, pe funde si denumiri pompoase atasate la avatar.
Normal ca toti oamenii bine intentionati au plecat scarbiti, sau stau sa injure aiurea, ca mine...
Nu stiu de ce, zilele astea sa recunosti ca esti user matur activ pe TPU e ca si cand ai zice ca esti nitel masochist senil, parerea mea!
Asta doar pentru ca isi face lumea cont la misto, inainte erau intrebari doar despre relatii acolo de genu certuri / despartiri.
Din pacate asa e... Urmatoarea mea intrebare va fi putin prosteasca, nu ma injura Dar chiar nu stiu.