Pff e foarte riscant sa incerci sa iti gasesti o persoana pe internet. Cateodata e doar o joaca din plictiseala si nu trebuie sa iti creezi sperante foarte mari, ganduri de o relatie. Sunt multe fete/femei care au prieten/soti si din plictiseala apeleaza la internet dar mai sunt si cazuri cand se intampla minuni dar o relatie la distanta creeaza si neincredere cu toate ca ti se dau asigurari si etc. Nu te juca cu sentimentele tale sa nu regreti, poti sa incerci sa te intalnesti cu ea si daca va intelegeti bine online in realitate nu cred ca ar fi probleme de acum va cunoasteti in mare parte dar realitatea e alta. Nu stiu ce discutii purtati voi dar tu cunosti mai bine situatia daca ea a dat de inteles. Mai bine o pierzi acum decat sa fi dezamagit mai tarziu.
Chestia este ca nu e la distanta, adica e din acelasi oras cu mine si ne intalnim destul de des ca si cum am fi impreuna, desi nu suntem.Si nu prea as vrea s-o pierd; e singura persoana care ma cunoaste cel mai bine, din toti prietenii sau ca sa zic asa din toate fetele cu care am fost/vorbit. Oricum cred ca voi incerca sa vorbesc cu ea.
Vreau sa va spun ca sunt cu ea de aproape un an si ma simt foarte fericit.
Trebuie sa va intalniti fata in fata. Si pe parcurs daca indeplineste calitatile pe care le doresti de la o fata ii marturisesti sincer sentimentele tale si ca vrei ceva serios Bafta!
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: