De obicei nu pun pret pe ce visez.Dar cosmarul asta a ramas asa intiparit in minte...mersi pentru raspuns
Stiu cum e. Si eu am vise ciudate si ma trezesc traumatizata, dar asta nu inseamna ca chiar o sa se intample. Nu lasa subconstientul sa se joace cu tine. Nu ai pentru ce.
Visele nu au nici o semnificatie.Visezi pentru ca esti stresat, obosit depresiv etc. Asta este o prostie.Si eu am avut 2 pierderi de sarcina si de la soc cateva luni visam copii mici care cica prevestesc nenorocire moarte etc, si e totul ok.Hai sa fim cu capul pe umeri!
Eu am un vis de 4 ani.Visez că mor lângă oameni necunoscuţi.Şi mă trezesc plângând.Dar nu s-a întâmplat nimic.E doar un coşmar.
Nu sunt adevărate semnificaţiile de pe internet. Dacă un bărbat visează ceva anume, iar în dexul de vise online scrie că a rămas însărcinat, ce crezi?
Cred că ar trebui să fii mai îngrijorată de faptul că ești atât de limitată și încuiată încât crezi în interpretarea viselor, decât că ceva oribil o să ți se întâmple doar pentru că ai visat nuștiuce.
Sunt doar coicidente.Lucruri rele se intampla in fiecare zi in lumea asta
Eu cu cateva zile inainte de revolutia din 1989 am visat cerul,, ca de foc'', dar nu m-am gandit sa fac o legatura.
Daca vei cauta pe alt site, vei vedea ca visul tau va avea alta semnificatie.
Nu sunt incuiata si nici limitata.Nu ma limitez la vise ca sa-mi urmez viata.Pur si simplu, s-a intamplat sa visez odata ceva urat, si a doua zi am aflat de moartea bunicului meu.A fost o coincidenta, insa am ramas marcata.Nu te baga sa comentezi aiurea, daca habar n-ai prin ce a mai trecut omul.Vezi-ti de realitatea ta!
In mod normal, visele vin din gandurile de peste zi, dar da, mi s-a intamplat sa mi se adevereasca multe vise, dar nu cu interpretarea de pe net, ci asa cum era in vis. Spune-i la taica popa sa pregateasca galetile de apa heheheheh
PS cred ca daca crezi in superstitii ti se intampla