Pai increderea se castiga in timp nu pe loc vorbeste cu ea un timp inceqrca sa-i fii prietena si te vei convinge
Nu stiu ce sa zic. Daca a recunoscut pana la urma e bine, ii mai poti da o sansa. dar nu ma bag. poate a facuti dingelozie!
Nu mai pastra legatura cu ea iti spun din propie experienta odata ce ti-a facut asa.o sa mai faca si dupa aia nu o sa fie doar niste simple injuraturi.O sa inceapa sa te vorbeasca si mai rau nu ii mai da nicio sansa eu zic parerea mea pentru ca stiu ce zic in rest tu poti sa faci cum crezi ca e mai bine Si ce sa zic nu conteaza ca maicasa e profesoara ta treaba este intre tine si copila si maicasa nu o sa se bage stai linistita. Maicasa o sa zica beah sunt probleme de fetite .eu ti-am zis parerea mea acum tu faci cum vrei si crezi ca e mai bine!
Auch greu cu profesorii. incearca sa ii mai dai o sansa doar daca este la prima abatere daca nu incearca sa ii explici ca nu mai poti avea incredere in ea si gata. poate sa fie maiksa si directoarea scolii sau liceului. nu conteaza. spune-i ce crezi. in cazul in care ii mai dai o sansa si o rateaza ferestete sa ii mai spui chestii care le vorbesti cu cele mai bune prietene ale tale.