Am păţit-o şi eu...Eram temperamentală dar după un timp, când mi-am găsit ceva de lucru -muzica lui MJ- am început să nu mai prea am reacţii.Mă linişteşte pur şi simplu! Nu ştiu de ce.Ar trebui să îţi găseşti ceva de făcut, pentru a nu le mai da importanţă oamenilor care te stresează.Să te gândeşti profund la lucrul respectiv iar după aceea când ar trebui să te enervezi te gândeşti la lucrul respectiv.Nu e greu+că e chiar relaxant.Baftă!
Plimba-te 10 minute prin ploaie.Cand va ploua.Iti va trece.Sau fa un dus mai rece decat de obicei.
Ce raspunsuri inutile...Iti recomand terapie prin muzica. Obisnuiam sa fiu extrem de nervos, agitat si irascibil, dar serios, o luna de terapie muzicala te rezolva (la mine a functionat reggae-ul romanesc - mr levy, 1leu, el negro) Si incearca sa nu-ti pese de ce in jurul tau. toate trec...
Gandeste pozitiv, cand te confrunti cu o situatie de furie gandeste-te ca totul nu are nici cea mai mica importanta si ca nu merita sa te epuizezi psihic pentru o asemenea situatie.
Poti de asemenea sa bei cate o ceasca de ceai de tei in fiecare zi deoarece trateaza starile de neliniste.
Mult succes!
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: