Subscriu! Nu esti o persoana rea deloc daca gandesti asa, ba dinpotriva pretuiesti mai mult viata unui om decat al unui caine iar pentru asta ai tot respectul meu! Putini sunt care pun pe primul plan siguranta omului apoi al unui animal din pacate
Eu daca eram in locul celui muscat de caine ma intorceam seara si-l otraveam, cu mine nu i-ar fi mers si a 2-a oara! Daca ai caine ai grija de el daca nu atunci nu ai nevoie de el si daca e agresiv trebuiesc luate masuri indiferent de care! Am avut si eu o matusa care a fost ucisa de un caine... cei care nu au trecut prin astfel de situatii nu inteleg durerea celor care trec sau au trecut prin asta si iau mereu apararea animalului. Nu vreau sa intru acum in amununte dar vorbeste cu vecinii si luati voi masuri daca gazda e ipocrita!
Stinghierii sunt solutia! Sunati la stinghieri sa ia cainele. Nu este normal asa ceva! Din moment ce pe stapan nu il intreseaza de caine si il lasa pe urmele altora, asta trebuie apelat la stinghieri!
Faci plangere la Primarie. Tu si toti cunoscutii tai.
Tu si ceilalti oameni platiti taxe pentru a circula in siguranta pe drumurile publice.
Primaria are in subordine Politia, serviciul pentru strangerea cainilor vagabonzi etc si vor trebui sa ia masuri.
Nu astepta sa se intample o tragedie!
DeathLord93 întreabă:
Eva1997 întreabă: