Buna! sa fie iubita alaturi de cei dragi, si sa ai grija de ea :* -Maria -cristina -laura -irina -ioana -andreea -mirela (asa ma cheama pe mine ) -alexandra - iulia -roberta -denisa - daniela -iuliana -cristiana -raluca -roxana -elisa - mihaela -elena -mercedes -daria -patricia atat! funda daca consideri ca merit! spune-mi ce nume iti place
Alexandra, Andreea, Andrada, Daria, Iulia, Ioana, Catalina, Delia, Laura, Camelia, Antonia, Madalina, Corina, Ruxandra, Ilinca, Egea, Fiona, Teodora, Eva, Jesica, Silvia.
Buna! sa iti traiasca surioara si sa o iubesti mult ai putea sa te inspiri din calendar, vezi pe ce data e nascuta si te uiti ce sfant era in acea data si te poti inspira. poti face combinatii.
O zi buna si sarbatori Pascale fericite
Buna mersi pentru raspuns imi place numele patricia fff mult.
Imi pared bine, crede-maa numele acesta il ador de ce crezi? pe acasa tv a fost mai de mult o telenovela, cu o fata pe nume patricia, de atunci ii pun numele papusei mele patricia,, spun ca daca voi avea o fata ii voi pune numele patricia, iti vine sa crezi? numele asta il ador maxim de 5-6 ani!