| bubuuuuuuu a întrebat:

Am parul foarte ars datorita placii si a vopsirii. Un timp am renuntat la ele dar parul are tot acelasi aspect de ars si degradat, am incercat tot felul de masti, cumparate dar si facute de mine in casa. ideea e ca as vrea sa ma vopsesc din nousad dar stiu ca imi va afecta parul desi exista cele fara amoniac... eu tot cred ca si acelea afecteaza parul. Vreau niste sfaturi daca ma pot vopsi cu ceva care sa nu afecteze asa tare, spuneti-mi cum va ingrijiti parul, ce produse folositi big grin

6 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Vopsitul părului e inutil. Motivul pentru care ești neinteresantă nu este culoarea părului, poți să fii sigură de asta, deci a te vopsi nu reprezintă o îmbunătățire.
Da îmi place logica ăstora care-și deteriorează în ultimul hal podoaba capilară iar apoi se plâng din cauza asta. Oare ce-ai crezut, că e în regulă dacă-ți bagi părul între două plăcuțe încinse la 200 de grade și te dai cu toate chimicalele să-i schimbi pigmentul natural, și n-are cum să se strice din cauza asta.
Sper să chelești. Cineva care-și tratează părul în asemenea hal înseamnă că nu-l merită.

| Ioana27M a răspuns:

Daca vrei ca parul tau sarecapete un aspect cat de cat acceptabil, ti-as recomanda o tunsoare, sa dai jos tot ce e ars. Incearca sa te abtii cu vopseaua cel putin pana isi revine la normal, iar placa incearca sa o uiti sau sa o folosesti cat de rar poti happy

| bubuuuuuuu explică (pentru Wøodenpints):

laughing Multumesc frumos. Stiu ca a fost o greseala si crede.ma ca daca as putea da timpul inapoi nu as mai face acelasi lucru. acum incerc doar sa.l repar.

| Wøodenpints a răspuns (pentru bubuuuuuuu):

Ia dă timpul înapoi.

| enonimox a răspuns:

dă timpul înapoi

| bubuuuuuuu explică (pentru Wøodenpints):

Crezi ca nu as vrea?