Nu, dacă suni la acel număr ti se va lua creditul, aceste mesaje nu sînt trimise de companiile de telefonie, ci de diversi oameni care doresc să facă rost de bani sub orice formă. Si eu primesc de la Vodafone diverse mesaje cu esti fericitul cîstigător, dar eu le sterg imediat aceste mesaje.
Pai faza e ca era si ceva mesaj mai demult ca daca reincarci cu vreo 5 euro pana in data de... primesti un bonus sau ceva de gunul si pot fi castigatorul sumei de...
Si la cosmote vin asemenea mesaje.e inselatorie si daca stai sa te gandesti nu ai cum sa castigi un concurs daca nu participi la nimic. daca vine de la Orange e ok dar daca vine de la un nr de Orange atunci e clar teapa.
Nu e adevărat.Mai bine nu te lua după acel mesaj că poate e doar o mare ţeapă.Nu răspunde la mesaj şi nu suna la niciun număr.Mai bine ai şterge mesajul şi gata.Că şi eu mai primesc mesaje d-astea (eu-s pe Vodafone) dar nu le dau curs, le şterg.
E posibil incercarea moarte n-are dar ar fi bine sa le areti si parintilor tai pentru ca tu personal sub 18 ani nu poti ridica fabuloasa suma eu zic sa incerci succes!
Concursurile promovate de Orange Romania sunt intotdeauna publice si, daca te afli printre castigatori, atunci cand esti apelat nu ti se vor solicita niciodata coduri pentru reincarcarea unei cartele PrePay sau informatii referitoare la conturi bancare, parole personale. Aceste informatii sunt strict confidentiale si iti recomandam sa nu le divulgi.
In plus, poti verifica informatia primita fie prin apel la colegii de la Serviciul Clienti 411-(apel gratuit), fie daca te adresezi colegilor din orice magazin Orange.
Iti multumim ca ne-ai impartasit experienta ta si, daca identifici o tentativa de frauda, te rugam sa ne contactezi cat mai repede la adresa de e-mail abuse@orange.ro sau la Serviciul Clienti Orange prin apel la 411 (gratuit de pe abonamentul tau Orange) /444 (gratuit de pe telefonul tau cu cartela Orange PrePay).
Cu prietenie,
Orange Helper
http://www.orange.ro/help/despre/