Hei! Raspunsul la aceasta intrebare doar tu ti-l poti da. Si eu mi-am tot pus aceasta intrebare in ultimul timp. De ce intotdeauna de Craciun mi se intampla cate ceva? Nu stiu. Asa a fost sa fie. Doar ca viata merge inainte. Maine va fi mai bine, poate ca anul care va veni va aduce mai multa speranta si trebuie sa ai incredere in ceea ce poti face ca lucrurile sa mearga mai bine.
La multi ani!
Nu am cum sa iti dau un raspuns aici, daca vrei sa te ajut, trebuie sa vorbim mai mult, cryss.cryss32 id meu, daca vrei
Eu va multumesc celor care mi-au raspuns, pentru ca oricare raspuns al vostru imi este de ajutor...va urez sarbatori fericite si numai bine...
Mi s-a intamplat si mie. Doar trebuie sa vorbesti cu acei oamenii si sa le explici. Oricum nu te mai consuma pentru ei.Fi VESELA! funda?
Da stiu cum e. In acel moment nu mai trebuie sa vorbestic u el mult timp. DE ex eu m-am certat cu o fata ca mi-a copiat ID de mess si nu am mai vorbit cu ea 4 luni si totusi am invitat-o la ziua mea ca stiu cum era sa fie toti invitati si ea nu si dupa 4 luni de aspteptare a venit la mine si si-a cerut scuze si si-a pus o parola la intamplare ca sa nu o mai stie. Incearca sa faci si tu asa. incearca sa rezisti sa nu vorbesti cu el Succes! Funda please.
Scuze dar cred ca nu ai inteles corect sensul la intrebarea mea ...nu e vorba ca ma cert anume cu cineva ci problema ca eu de sarbatori anume trebuie sa se intimple ceva si din aceasta cauza nu pot sa ma bucur de ziua aia ca toti ...Intrebarea este de ce eu la fiece sarbatoare se intimpla ceva ce ma intristeaza si chiar pling?