O sa fiu scurt si sec. pentru ca oricum nu o sa ti cont de ce-ti spun. Tu esti la munca, doar pentru bani. se pare ca ai uitat asta. in afara de asta, nu uita ca nu esti Speciala. pur si simplu a inceput sa-ti placa de un tip care asa este el cu toate femeile. exact, afemeiat. practic esti victima perfecta, pentru ca tu crezi.
eu zic sa te concentrezi pentru motivul real. esti la munca, munceste si da-i pace.
sau pune botu` ca nu vei fi nici ultima nici prima.
Game Over.
Asa e dragostea in Ro?
Vine ala, se hăhăie, nechează, te ciupeste, ii spune altui tălâmb lesinături ca "dragostea vietii" "subtil" ca sa auzi tu, si alte asemenea minunătii?
Nu am habar ce sfat sa dau uneia care se indragosteste probabil in 5 minute dar intrebarea ta a lamurit o controversa filosofico-religioasa majora, fapt pentru care iti multumesc!
Adica la dracu, trebuie sa existe un Dumnezeu, altfel in locul Romaniei era demult o gaura neagra, la cati imbecili au si job, ...si "curteaza" cu Iohoho!
Da-i 10 lei fara sa-i spui nimic si vezi daca se "prinde" ca trebuie sa-ti cumpere o floare pentru ca esti sensibila...sau iti zice: "Multumesc! Dăăăhăhă!"
Cam ATAT de "dificila" trebuie sa fie testarea unui individ care ciupeste...nefiind in clasa a-V-a...
Probabil ca te place dar pare genul gagicar. Dacă ar avea intenții serioase ar trebui sa te abordeze și altfel. Adică sa fie și serios cu tine sa discute când sunteți singuri sa te invite la o cafea, plimbare... El doar face niște glume și nu are destul curaj sa ți spună direct ca te place sa si asume Nu ar trebui sa ii permiți mereu aceste glume mai ales ca le face în public și poate se interpretează greșit.
Pare mai mult mistocareala acolo, ca vorbeste el cu unu si ii spune ca esti genul lui si esti dragostea vietii lui asta in timp ce e constient ca tu il auzi.
Dar ai zis ca e gelos ( nu stiu daca e, asta zici tu ), daca e gelos inseama ca simte ceva pentru tine, dar daca se preface face misto doar.
Incearca intai sa iti dai seama daca face misto sau e pe bune, asta o faci in timp.
Poti sa vorbesti cu el, dar pana nu stii sigur ca face misto sau e pe bune nu-i spune ce simti pentru el.
Daca e pe bune omul, da-i de inteles la fel cum face si el ca il placi( nu chiar asa cum face el, adica nu-i spune " esti genul meu si dragostea vietii mele ", pur si simplu spune-i ca iti place de el ca om, ca are o personalitate placuta, etc ceva simplu ) apoi lasi lucrurile sa decurga natural.
Asigurate ca acea persoana doar il place iar de ce face colegu tau tragel deoparte si inteabal nu ai nimic de pierdut si daca tu crezi ca ai niste setimete petru el spune-i atunci cad crezi ca e timpul.
Mie mi se pare un ritual de împerechere drăguț,pe lângă cel al papagalilor cu pată albă în frunte, de exemplu, care, practic, vomită unii pe alții sau al porcilor spinoşi care urinează pe partener.
Apropo, eu m-aş fi oprit la "job".
Pentru Ruxandra aaaaa :
Ce ar fi de înțeles din toate astea?
Eu cred ca vrea să vă imperecheați.
E mov, poate asa se vede in poza.
sa inteleg ca esti deranjata de camasa omului de pe el?
Te-ar deranja sa-ti spun ca din cauza fetelor ca tine care nu au "scoala vietii" se inmultesc aceste tipaje, practic bacterii sociale? de ce nu va doriti un barbat normal, care-si vede de munca lui, si nu exceleaza la acte de urangutan/bou/berbec. Suntem in 2018, modalitatea de socializare si ritualul de imperechere ar trebui sa fie ceva mai fin.
ceva imi spune ca nu esti chiar la serviciu. posibil doar pe clasa VII-a, si evenimentul se petrece intr-o clasa. e prea josnic ceea ce povestesti, atat pentru tine cat si pentru el.
Tot astepta sa te corecteze si sa-ti zica "nu este roz, este ciclamen!"...