1. S-a uitat bine sa vada daca fata merita sau nu sa o bage in seama.
2. In final nu i-a placut ceea ce a vazut, asadar nu ai ce face.
Ia in calcul si varianta unei probleme medicale. Cam asta e cazul meu, am astigmatism si putina miopie (totusi nu vreau sa port ochelari) si asta mi-a dezvoltat ticul de a ma uita in gol, mai ales in autobuz. Intr-o zi a venit o tipa necunoscuta la mine si m-a intebat daca imi place de ea, chiar daca nici macar nu o observasem, se intamplase doar sa ma uit pe directia ei. Totusi fiind fiind o persoana deschisa am continuat discutia si am ajuns sa ne imprietenim (prietenie ce velea si antonia, daca ma intelegi). Si am stat vreo 6 luni cu ea, totul doar din cauza unei probleme meicale
Buna! Cred ca relatiile interumane se pot simti nu numai la nivel rational, dar si printr-o senzatie, traire. Ofera-ti mai multa incredere in tine si comunica cu acel baiat. Daca doar te-a privit insistent o data nu poti trage o concluzie clara. De obicei cand esti atras de cineva privesti de mai multe ori, nu doar o data. Mergi si discuta, fa tu gestul de a-l privi, de a-i zambi etc. Posibilitatile sunt multe si cred ca nici el nu mai stie sigur de ce a privit indelung. Poate visa cu ochii deschisi si avea privirea atintita spre tine, poate a vazut ceva interesant la tine, poate i s-a parut ceva, poate te analiza etc. Asa ca nu se poate spune ce a insemnat. Tu esti cea care poti afla. Daca stii ce vrei, atunci nu lasa timpul sa treaca! Mult succes!
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: