| Chrris a întrebat:

am un fotoliu sac umplut cu bilute de polistiren...stiti, fotoliu din acela care se muleaza dupa posterior laughing Stit cumva daca se spala la masina automata asa simplu, plin cu bilute sau daca se spala fara bilute in el? Va rog daca stiti sa-mi raspundeti va dau fundahappy Scuzati categoria dar e mai uzuala!happy

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Ia incearca sa il bagi in masina.Incape? Si va trebui sa il descosi ca sa scoti bilutele din el.Il speli la fel ca pe orice textila.Si nu pentru ca bilutele absorb apa.Este eronat raspunsul dat de aalbinutza.

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cum sa bagi bilutele alea din polistiren la masina? O sa absoarba apa si dupa aceea cum o mai scoti la capat laughing? Scoate sacul ala si spala-l asa...

| Chrris explică (pentru Bondarel99):

Mersi...asta e inteligent dar BAM! Sacul nu este prevazut cu fermoar si nu il pot deschide doar daca il descos pe undeva...stiu e ciudat dar oricum multumesc de raspuns, ma asteptam sa primesc raspunsuri asa, si daca nu mai imi raspune nimeni te declar CASTIGATOR/OARE!happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Bondarel99):

Unde ai vazut tu ca polistirenul absoarbe apa? Pluteste pe apa.

| LolaLollita a răspuns:

Eu sugerez sa-l speli cu un burete cu apa/spuma in cada.

| Chrris explică (pentru darrio2007):

Da, multumesc pentru raspunsuri, eram intr-o dilema, ma gandeam ca ati intalnit problema asta, pentru mai multa siguranta o sa il desfac impreuna cu mama mea si o sa incerc sa il spal cat mai rar...dar daca se murdareste repede nu o sa fie o problema, o sa il bag asa cum e si cu asta b.asta! Multumesc!happy

| Bondarel99 a răspuns (pentru darrio2007):

Poate nu absoarbe apa...dar crezi ca fotoliul ala va arata la fel si complet uscat vreodata?

| darrio2007 a răspuns (pentru Bondarel99):

Posibil.Depinde de material.