Uite în poza asta REZOLVAREA la întrebarea ta - îi BLOCHEZI pe ăia de care spui și gata.
Eu am blocat 760 până acum.
https://i.postimg.cc/nFFWjwCm/capture.jpg
Sa ne fie cu iertare. Ne ai întrebat despre farmece. Nu știi la ce empatie te așteptai.
Unele raspunsuri sunt pe masura intrebarilor.Si trebuie sa recunoastem ca unele intrebari sunt pur si simplu aiurea.
Adevaratul ajutor il primesti de la prieteni adevatati si reali!
Acum 3 ore | anonimuII a răspuns:
Uite în poza asta REZOLVAREA la întrebarea ta - îi BLOCHEZI pe ăia de care spui și gata.
Eu am blocat 760 până acum.
https://i.postimg.cc/nFFWjwCm/capture.jpg
MAMAAA... nici nu stiam ca sunt atatia utilizatori pe TPU
+ 780?
in curand nu va mai cui sa raspunda si va trimite cereri de,, iertaciune''
foarte tare
Unii pun si intrebari aiurite lor, intrebari de oameni limitati...
Altii au alte frustrari in viata si aici se mai descarca putin.
Se pot ignora persoanele in cauza, e ceea mai mare durere pentru ei.
Si cei care pun intrebari trebuie sa invete sa accepte si critici constructive, nu doar sa auda ce vor ei!
FATAMUNTILOR - ca user suspendat am doar 5 răspunsuri pe zi.
DECI - userii la care PUTEAM SĂ LE RĂSPUND - ÎI BLOCHEZ.
Pentru că am fost suspendat că am fost EU jignit și că îi BLOCHEZ acum pe cei la care puteam SĂ LE RĂSPUND le mulțumesc lui
- FATAMUNTILOR
- DARIO2007
- SUNTSERIOS
Și câțiva.
De aia BLOCHEZ ZILNIC 20 - 30 - sunt useri la care NU pot să le răspund că am doar 5 răspunsuri pe zi.
Pentru tine și DARIO2007 și ceilalți care m-ați jignit vreau să ajung la 2000 de blocați, adică câte RĂSPUNSURI puteam să le dau la userii ăștia pe care îi blochez.
Vezi că ZILNIC apar 20 - 30 conturi noi cu întrebări.
Eu am 2 variante
- să răspund doar la 5 toată ziua că atât pot răspunde
- să îi BLOCHEZ pe toți și consider că le-am răspuns.
Aleg varianta 2.
Știi cum e, când îți spun doi că ești beat, te duci sa te culci. Când îți spun 800... sigur sunt niste oameni răi și invidioși.
Monica, recunosc că și eu mă fac vinovat de asta. Dar unele întrebări sunt pur și simplu sub orice critica.
Eu sunt român și sunt educat, nu sunt frustrat și nu ma cred deștept în toate deci generalizarea ta este extrem de greșită. Nu mai spune aberații de astea despre "români". În orice țara din lumea asta există oameni și oameni
Mulți nu sunt așa și de asemenea mulți sunt așa. Cum am zis, în orice țară sunt tot felul de oameni, și buni și răi și proști și înțelepți.
Probabil anonimull asteapta replica mea...
cica din vina mea si altor cativa a fost suspendat.Cica el a fost jignit!
Sa nu uitam insa ca a scris destule mizerii la adresa userilor, s-a luat chiar si de administrator s-a luat si de site...Care apoi le edita sau le stergea.Noi cei ignorati de el suntem rai.
La inceput eram revoltata si raportam. Asta dupa cea fost avertizat
Apoi m-am amuzat
Acum incepesa imi fie mila de el.
Raportez zilnic 4-5 raspunsuri tampite de la anonimull sa nu mai zic cate cu jigniri. Nu suntem noi de vina ce e el cum e
Stiu
Eram ironica
Am undeva salvat in telefon o postare in care zice ca ii scarba de acest site.