| ambergen a întrebat:

Buna, as putea face rost de Regenon fara reteta? Multumesc

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns:

Nu exista nicio cale legala de a face rost de un medicament care se da doar cu prescriptie medicala! Foarte rar anumite farmaciste dau unor cunoscuti de-ai lor ceva ce in mod normal nu ar avea voie decat cu prescriptie precum antibiotice, insa o fac pe propria raspundere!
Chestii de genul steroizilor, diazpamului etc nu iti da nimeni decat daca iti este mama sau tata!

Este simplu daca ai o problema medicala si medicul iti prescrie asa ceva atunci cumperi daca nu, nu!
Cine iti promite ca iti face rost sa nu-l crezi! Fie iti va procura un medicament contrafacut fie nu iti va face rost dar va cauta sa ii dai bani inainte!

| HappyMeg a răspuns:

As dori și eu daca mai aveți.

| rege8808 a răspuns (pentru HappyMeg):

Sigur, ne puteți contacta la nr de WhatsApp 0785331058, va putem ajuta noi.

| Ci_Aura_1984 a răspuns:

Buna! Mai aveți Regenon?

| rege8808 a răspuns:

Ne puteți contacta la nr de WhatsApp 0785331058, NON-STOP, 24/7, va putem ajuta noi, cu Regenon.

| Elena140581 a răspuns:

Bună, ai reusit sa faci rost?

| Elena140581 a răspuns:

Bună, am trimis mess pe WhatsApp dar nu ai raspuns

| rege8808 a răspuns (pentru Elena140581):

Ne puteți contacta la nr de WhatsApp 0785331058, va putem ajuta noi. Trimiteți acum mesaj, va rugam.

| UmbraMihai a răspuns:

Atentie! Este tepar! Se foloseste de voi si ia banii in avans...pot oricand veni cu dovezi...are reclamatie la politie si ANPC

| Membruanonim56789 a răspuns (pentru UmbraMihai):

Si a facut politia ceva?

| UmbraMihai a răspuns (pentru Membruanonim56789):

Așteptăm răspunsul lor..nu comandați de la ei. acest medicament nu mai există pe piața noastră și din Europa

| Ci_Aura_1984 a răspuns (pentru UmbraMihai):

Confirm.

| arettteli a răspuns:

Pastile de slabit - https://nplink.net/75jakwod Am inceput sa iau Green Barley acum 2 luni de zile, si am slabit deja 12 kilograme.