Nu exista nicio cale legala de a face rost de un medicament care se da doar cu prescriptie medicala! Foarte rar anumite farmaciste dau unor cunoscuti de-ai lor ceva ce in mod normal nu ar avea voie decat cu prescriptie precum antibiotice, insa o fac pe propria raspundere!
Chestii de genul steroizilor, diazpamului etc nu iti da nimeni decat daca iti este mama sau tata!
Este simplu daca ai o problema medicala si medicul iti prescrie asa ceva atunci cumperi daca nu, nu!
Cine iti promite ca iti face rost sa nu-l crezi! Fie iti va procura un medicament contrafacut fie nu iti va face rost dar va cauta sa ii dai bani inainte!
Salutare! Avem Regenon, de vanzare, si multe alte produse, pentru mai multe detalii la nr de Whatsapp 0785331058- Farmacie Online cu livrare la domiciliul dvs prin curierat rapid.
Ai reusit? Nu am primit nimic...rog mesaj pe Whatsapp la 0785331058.
Mihai
Buna ziua. Avem noi regenon.
Va rugam sa un mesaj pe Whatsapp la nr 0785331058
Buna ziua. Avem noi regenon.
Reveniti cu mesaj pe Whatsapp, va rog
Da, mai avem.
Buna! Da, ai putea! Da mi un mesaj pe Whatsapp la nr 0785331058 acum si se rezolva!
Atentie! Este tepar! Se foloseste de voi si ia banii in avans...pot oricand veni cu dovezi...are reclamatie la politie si ANPC
Așteptăm răspunsul lor..nu comandați de la ei. acest medicament nu mai există pe piața noastră și din Europa
Buna seara. Da, am eu. Ieftin si rapid. Mesaj pe Whatsapp la 0785331058. Multumesc
Buna seara, da mai avem. Lasati mi un numar de telefon, va rog
Buna seara, avem noi pe stoc. Ieftin. Lasati un nr de telefon sau mesaj pe Whatsapp la nr 0785331085. Raspuns imediat si se rezolva. Asteptam.