Ati putea sa va faceti unghiile, sa va uitati la un film, serial sa spuneti glume, daca sunteti numai fete v-ati putea spune intre voi de cine va place, sau adevar si provocare, si bineinteles bataia cu perne care e nelepsita. Poti sa le intrebi pe prietenele tale ce ar vrea sa faca. Sunt multe activitati, numai imaginatie sa ai. Eu iti urez distractie placuta la petrece
1. Daca sunteti toate fete :Vorbiti despre baieti, Batae cu perne, machiativa imbracativa super faceti poze,
2Daca sunteti si fete si baieti atunci jucati ceva mai copilaros, ex.asezativa toti intr-un cerc si o fata sau un baiat sa stea in mijloc. Fiecare sa isi spuna la ureche cate un nume de fata sau baiat (care este la petrecere)Apoi cel/cea care sta in mijloc sa spun :du-te la persoana (pe care unu dintre ei i-a spus-o la urece) si o saruta...
Mersi mult!
Fac o petrecere in pijamale in care sunt si eu inca o fata.
Dar imi dai si mie cateva idei de provocari te rog?
Provocari....pai, daca este mai indrazneata de felul ei, provoac-o sa faca fitualul Bloody Mary, daca este mai rusinoasa si nu vrea sa spuna daca ii place de cieneva provoac-o. Sa sara intr-un picior de cate ori vrei tu, sa scrie la un necunoscut pe facebook, esti dragut, sau chestii de-astea.
Provocari deci... daca este mai indrazneata, provoac-o sa fac ritualul Bloody Mary, sau sa scrie la un necunosut pe facebook ca e dragut sau ca e de treaba, sau ce vrei tu sa scrie. Daca e mai rusinoasa poti sa ii pui ceva mai simplu: sa sara intr-un picior invartindu-se de cate ori vrei tu, sau sa manance ceva...chestii de-astea. Sper ca te-am ajutat :*