Da! Poti sa incerci,poate asa cresi tu ca nu ai voce dar poate ai o voce minunata si eu credeam ca nu cant fain si pana la urma m-a trimis pe scena si nu m-am incurcat,a iesit totul bine! Asa te ridici,numai trebuie sa nu ai trac de scena! Eu am avut mereu in mintea mea si la canto cantam prima oara incet,apoi m-am obisnuit si mi-a trecut, iar pe scena eram fericita! Depinde in ce oras stai, eu stau in Deva si eu merg la Canto la Palatul Copiilor si e gratis, daca in orasul tau nu ai Palatul Copiilor poti sa iei ore dar o sa te coste! Sper ca te-am ajutat, si m-as bucura mult sa incerci!Bafta!:*
Buna! Nu poti singura trebuie sa mergi la Canto! Eu sunt la ccanto din octombrie si maine cant pe scena colinde! Sper ca te-am ajutat! Pe curand si baftaa!:*:*:**:*::X:X
Bea cola cat mai des si ragaie cat de tare poti. oriunde. in cafenele, pe strada, cu prietenii, cu parintii, cu prietenul, etc. sa vada lumea ca ai voce
Stau in Pitesti si am..si multumesc mult de tot chiar o sa incerc+ ca acasa am mai cantat si s-a vazut o mica diferenta ^^