| mery198 a întrebat:

Buna ..as vrea sa imi lucrez vocea si nu stiu cum.Adica daca as canta asa mereu mi s-ar lucra sau as avansa? Daca nu, cum as putea? :-s
Fundita ^.^

Răspuns Câştigător
| LoveYouPdi a răspuns:

Da! Poti sa incerci,poate asa cresi tu ca nu ai voce dar poate ai o voce minunata si eu credeam ca nu cant fain si pana la urma m-a trimis pe scena si nu m-am incurcat,a iesit totul bine! Asa te ridici,numai trebuie sa nu ai trac de scena! Eu am avut mereu in mintea mea si la canto cantam prima oara incet,apoi m-am obisnuit si mi-a trecut, iar pe scena eram fericita! Depinde in ce oras stai, eu stau in Deva si eu merg la Canto la Palatul Copiilor si e gratis, daca in orasul tau nu ai Palatul Copiilor poti sa iei ore dar o sa te coste! Sper ca te-am ajutat, si m-as bucura mult sa incerci!happyBafta!:*

5 răspunsuri:
| LoveYouPdi a răspuns:

Buna! Nu poti singura trebuie sa mergi la Canto! Eu sunt la ccanto din octombrie si maine cant pe scena colinde! Sper ca te-am ajutat! Pe curand si baftaa!:*:*:**:*::X:Xlove struck

| mery198 explică (pentru LoveYouPdi):

Mersi..si daca nu prea am deloc..as putea merge la canto? puppy dog eyes

| stalo a răspuns:

Bea cola cat mai des si ragaie cat de tare poti. oriunde. in cafenele, pe strada, cu prietenii, cu parintii, cu prietenul, etc. sa vada lumea ca ai voce

| mery198 explică (pentru LoveYouPdi):

Stau in Pitesti si am..si multumesc mult de tot chiar o sa incerc+ ca acasa am mai cantat si s-a vazut o mica diferenta ^^

| LoveYouPdi a răspuns (pentru mery198):

Ma bucur mult ca te-am putut ajuta!:*:*:*