Draga gabitza05, o sa-ti treaca cu timpul, cand vei mai creste... Si eu am fost asa, dar in faculta aproape mi-a trecut, daca am avut vreo 2-3 episoade din astea nasoale cum ai patit tu, si asta in decursul a 6 ani.
Nu stiu daca e cazul sa mergi la psiholog, poate daca ai bani de aruncat, ce sa zic incearca. Nu ai psiholog la scoala, ar fi mai simplu sa mergi acolo.
Incearca sa nu te mai gandesti ca te vei inrosi, fa-ti multi prieteni si exerseaza pe ei ( adica incearca sa porti discutii cu ei, baga-te in seama, fa-ti curaj sa-ti sustii opinia), imbraca-te mai subtire ca sa nu-ti mai fie asa de cald cand te napadesc emotiile si lasa-ti parul liber ca sa mai ascunda obrajii rosii Si nu in ultimul rand- inchipuie-ti ca sunt toti dezbracati, cine stie poate prinzi mai mult curaj.
Numai bine!
Si eu ma inrosesc la fata in situatii mai deosebite, dar cu toate astea nu-mi pasa ci dimpotriva fac haz de necaz, rad, si merg mai departe, caci facand astfel demostrez celorlalti o persoana care isi ia in ras defectele si in modul acesta si ei v-or uita de aceasta mica tradare a emotie si anume inrosirea obrajilor, incearca si tu sa adopti o atitudine asemanatoare succes!