| Ihvnnm a întrebat:

As vrea sa stiu, voi ce ati face daca v-ar placea de un baiat/o fata din absolut toate punctele de vedere: este politicos/politicoasa, prietenos/prietenoasa, sensibil/sensibila, etc si este foarte foarte dragut/draguta, dar, intre voi doi exista o diferenta foarte mare de cat de mult invatati. Adica, voi invatati destul de bine si vi se pare foarte important sa cititi, iar lui/ei nu ii place sa invete si nu are nicio preocupare "intelectuala" sa spun asa. Voi ce credeti? Vi se pare important ca diferenta sa fie cat mai mica la capitolul asta? Adica, daca ar trebui sa alegeti intre o persoana care va place din toate punctele de vedere si visurile si dorintele voastre (legate de profesie), voi ce ati alege?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate sa-ti placa de o persoana din toate punctele de vedere. Orice persoana are si bune si rele...

10 răspunsuri:
| ubox7007 a răspuns:

Pai daca vrei sa fie exact ca tine, dc nu iti faci o clona, pana la urma? Nu conteaza deloc, macar pentru mine cum invata persoana de care imi place. Eu as alege ambele. Ok, imi place de ea (in cazul meu, baiat fiind) sunt cu ea, dar si invat sau altele, daca ea imi impune sa renunt la ceea ce fac, inseamna ca nu e dragoste ci prostie, parerea mea tongue

| KamaSutra a răspuns:

Ambele

| T0T a răspuns:

Nu îmi pasă dacă nu învață, îmi pasă să fie creativă și să iubească arta.

| Ihvnnm explică (pentru ubox7007):

Multumesc pentru raspuns. Dar sa stii ca nu imi aduc aminte sa fi precizat neaparat ca sunt in situatia asta, desi, spun acum ca sunt. Doar am intrebat pentru a afla si parerea celorlalti si ce ati face in situati asta, nu pentru a imi spune ce sa facwinking oricum merci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele

| RAY a răspuns:

Dragul meu daca esti asa esti plictisitor sincer eu nu as sta cu un baiat de genul tau

| Ihvnnm explică (pentru RAY):

In primul rand, nu am spus daca sunt baiat sau fata. Asa, pentru cultura ta generala, afla ca sunt fata. Ceea ce te-a indus in eroare este poza de profil care este a lui Novak Djokovic, tenismanul meu favorit. In al doilea rand, nici nu ma intereseaza cu cine ai sta tu si nici ce parere ai despre ceea ce gândesc eu. Esti total pe langa intrebare. Bye bye

| OldSoul a răspuns:

Hmm, cam stiu la ce te referi, doar ca eu as fi cel "neserios" din poveste, ce as face? As incerca sa nu ma bag in viata ei, ar merita ceva mai bun...

| Ihvnnm explică (pentru OldSoul):

Hahaha laughing) Nu e tocmai raspunsul la care ma asteptam, dar e simpaticwinking

| OldSoul a răspuns (pentru Ihvnnm):

Ce sa ii faci? Asta e adevarul laughing

Întrebări similare