| Iosefina679 a întrebat:

Buna! As vrea și eu niște opinii.
La insistențele unei colege care voia ea să știe dacă mi-a plăcut de un băiat vreodată, i-am spus că mi-a plăcut de un băiat. Dar eu consider că plăcut este diferit de a iubi un băiat, adică pentru mine cand plăci un băiat il placi caracterul sau cum arata nu că ești îndrăgostit de el. Așa i-am plăcut și eu acelui baiat caracterul și mi s-a părut dragut.
Problema e că colega acea e cam proasta de gura,iar fratele ei a devenit pritene cu baiatul acela de care i-am zis eu și imi e că i-a zis lui fratiso,iar el băiatului aceluia. Mai ales că stiu că unii incurca plăcutul cu iubitul, iar eu DOAR l-am plăcut.
Voi considerați că sunt la fel? Eu nu am simțit nimic special pentru acel băiat.

6 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Cand iti place un baiat inseamna ca este de treaba si ca probabil iti ofera atentie si validare gratuita fara ca tu sa oferi nimic la schim.
Can iubesti un baiat, insemna ca acel baiat este frumos si te simti atrasa sexual de el. Vei fii dispusa sa suporti orice din partea lui pentru ca hormonii iti vor spune ca il iubesti.

| Iosefina679 explică (pentru Cinic):

Sunt de acord cu opinia ta, dar câți băieți înțeleg asta?

| Cinic a răspuns (pentru Iosefina679):

Asta nu are nici o relevanta. Ce cred altii despre tine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai cam asta se intelege cand zici ca ai placut un baiat. Colega ta nu a gresit cu nimic. Nu te-ai exprimat tu cum trebuie. Atata tot. Trebuia sa o intrebi: "La ce te referi prin a placea? Pentru ca eu percep diferit termenul fata de altii"

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Cinic):

In teorie e perfect corect. Dar in termeni uzuali, e aceeasi treaba atunci cand cineva intreaba asta. Ea trebuia sa zica doar ca e baiat de treaba. Ca asa colega ei intelegea la ce se refera.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

E adevărat, plăcut e ceva diferit.