| Maddy19991993 a întrebat:

aseara mi s-a intamplat ceva ciudat. Am visat-o pe bunica mea care este moarta de aproape 3 ani. Mi-a spus ca nu m-a mai vazut de mult si ca ii este dor de mine, m-a luat in brate si plangea. Imi este foarte dor de ea, iar cand m-a luat in brate i-am simtit mirosul. Bunica nu putea sa mearga timp de 20 de ani a stat numai in casa si nu a venit niciodata la mine acasa. Am visat-o ca era intr-un carut si o ruga pe mama sa-i arate si ei casa. Cu ceva timp inainte sa moara o ruga mereu pe mama sa o duca sa vada si ea casa. Imi este dor de bunica:-(. De ce am visat-o asa?

10 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Iti era dor de ea, si dorinda de a o vedea s-a implinit in vis. Rolul viselor asta e, dar adesea e greu de inteles ce nevoie satisface un anume vis. Ai observat cred ca ne place sa tinem minte visele, asta se intampla datorita lucrurilor pe care ni le dorim si se implinesc in vis. Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Daca visul a fost clar ca in realitate cu multe detalii etc este posibil ca ai primit o vizita de la bunica.
Daca era mai in ceata a fost doar subconstientul tau care ti-a facut un filmulet la cerere.
Doar tu poti intelege diferenta.
Moartea nu exista.A trecut doar intr-un alt plan al existentei si cateodata putem interactiona.De cele mai multe ori in vis.
De mentionat ca timpul nu exista acolo.
Cat despre Dumnezeu, chiar nu exista asa cum ne-a fost prezentat.

| danay72 a răspuns:

Pentru ca iti e dor de ea, de aceea ai visat-o.Noi visam ceea ce gandim.Imi pare rau ca ai pierdut-o, dar Biblia arata ca Dumnezeu ii va invia pe oamenii buni intr-un paradis pamantesc, care va fi pe pamant, dupa ce va fi distrus acest sistem rau de lucruri.Ioan5:28,29.Psalmi37:9-11,29

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija mare sa nu te imbolnavesti.eu am patit-o.

| VelaJohnny a răspuns:

Sa nu crezi ca ea ti-a venit in vis, ca e constienta, are ganduri, sentimente si asa mai departe desi e moarta. „Invatatura" asta babeasca nu este crestina, Biblia invata altceva, mortii nu sunt constienti de nimic, nu au sentimente, pur si simplu dorm. Asta scrie in Eclesiastul 9:5, 6, 10.
Stai calma, nu te teme de morti, sunt mai inofensivi decat o rama (asta mi-a venit ca si comparatie), doar ai grija sa nu ajungi sa fi inselata de demoni, ei pot pretinde ca sunt „sufletele" decedatilor si ca pot comunica cu vii, parasind „tinutul spiritelor" sau ceva de genu. http://www.gotquestions.org/Romana/fantome-bantuire.html
Nu ai fost bantuita in somn stai calma, is tot felul de povesti cu fantome care le spuneau apropiatilor ca ii iubesc mult, si ii indemnau sa nu ii paraseasca ci sa moara cu ei deodata :| site-ul te va lamuri despre ce e vorba, citeste si versetele de mai sus. Succes!

| sanboss a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Cum ar trebui sa fie Dumnezeu prezentat ca sa existe si pentru dumneavoastra?

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru sanboss):

Initial in Biblie nu a fost vorba despre niciun Dumnezeu. Termenul folosit in limba ebraica Elohim poate insemna orice mai putin Dumnezeu.
Yhwh sau Jehova a fost unul dintre zecile de Elohim si administra o mica regiune si un grup de iudei discendentii lui Iacob.
De aici pana a-l numi dumnezeu creator este cale lunga.

| sanboss a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Documenteaza/ma sa vad si eu unde ai citit lucrul acesta

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru sanboss):

Nu vrei sa-ti spun si pe ce taste trebuie sa apesi ca sa-ti iasa "GOOGLE"?
Informatiile exista, trebuie doar sa le accesezi.

| AliGab a răspuns:

Tocmai ti-ai raspuns singura: pentru ca "Imi este dor de bunica:-("