| TellMeSomething a întrebat:

Astazi profesoara de istorie mi-a atras atentia ca aveam cartea deschisa in timp ce ne asculta. Eu nici nu am observat-o pana atunci, dar am inchis-o cand mi-a spus. Dupa aceea m-a intrebat: " Dar eu de ce nu stiu cum te cheama?". Intr-adevar, mi-a zis cu "Domnisoara", desi pe ceilalti ii striga pe nume. Fac cu ea de doi ani, dar m-am mirat un pic ca nu imi stie numele. Nu am raspuns mai deloc pe la ora ei, dar cand ma punea mai ieseam la tabla, desi destul de rar. Dar eu stiu ceva istorie, la teste nu las foaia goala si ea stie asta. Asadar, cand m-a intrebat de ce nu imi stie numele, i-am raspuns sincer, nu puteam sa tac:" Pentru ca nu raspund la ora". Ea s-a uitat la mine, si mi-a zis: " Uite de aceea nu o sa iti dau media de promovare la istorie. Ca sa fie clar la incheiere, da?". Poate o sa vi se para un avertisment spus doar asa, ca sa fie spus. Dar l-a zis foarte convingator, si profesoara asta nu cred ca se tine de glume cand zice asta. Insa eu am in catalog un 8 si un 7, poate si un 10 de la un proiect. Are dreptul sa imi incheie cu 4 media daca am notele astea? Nici daca mi-ar pune 2 nu mi-ar iesi 4. Are dreptul?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Desi nu crezi, profesoara a glumit; cu siguranta a vrut doar sa te faca sa participi la ora raspunzand. Dansa stie ca" stii ceva istorie"altminteri nu aveai notele despre care ne vorbesti; nu-ti va incheia media 4, fii sigura.Eu cred ca ea si-ar dori sa te scoata din mutenie la ora de istorie; orice profesor se bucura sa constate ca materia predata de el insusi trezeste interesul elevilor.Asa ca fii fara grija:profesoara n-are dreptul sa puna note pentru motive ca cel mentionat de tine, dar cred ca nici n-are intentia s-o faca.O sa pleci "integralista "in vacanta pe care ti-o doresc placuta!happy

1 răspuns:
| TellMeSomething explică (pentru April):

Multumesc mult pentru raspuns.