| DianusIoana a întrebat:

Buna! Azi noapte am avut un coșmar si as fi interesată daca ar putea cineva care cunoaste sa imi explice semnificatia lui:Am visat ca eram la tara la bunicii mei in fata portii si bunica mea discuta cu o vecina in mijlocul străzii si un tir al cărui șofer se uita in spate in loc sa privească inainte a luat-o din plin pe bunica mea si eu eram langa poarta si am vazut tot accidentul si am incercat sa tip la bunicul meu care spala vase (si care a murit acum aproape 3 ani)insa eu nu aveam voce sa zic nimic.

7 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

E doar un vis

| LoveSleep a răspuns:

Cei care zic ca nu are nicio semnificatie nu stiu ce vorbesc.
Visul iti spune foarte clar ca nu trebuie sa stai de vorba in mijlocul strazii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru LoveSleep):

Sau in mijlocul raionului, intr-un supermarket aglomerat.

| LoveSleep a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Oriunde ar fi, mereu o sa se gaseasca cineva s-o ia din plin pe bunica-ta. Mai ales daca e vaduva. E legea naturii.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns (pentru AMATTO):

Asa e. Masinile le mai eviti, dar tirurile, n-ai cum.

| BumiWolfie15 a răspuns:

Probabil îți iubești foarte mult bunica. Simți că o persoană a îndepărtat-o de tine și te învinovățești că nu ai putut face nimic pentru a împiedica asta. Emoțional, așa se interpretează. Despre bunic chiar nu știu ce să zic... Sor'mea înaintea unui accident cu mașina visase o rudă de-a noastră moartă care o chema să plece cu ea, dar bunica noastră care nu e moartă în vis a tras-o spre ea.