Buna!
Eu unul as alege cainele, deoarece este loial dar si "cel mai bun prieten al omului", pe langa asta te vei simti fericit alaturi de un caine atat timp cat il tratezi ca pe un prieten.Dar si pisica, este un animal, dragut, silentios si misterios, iar spre deosebire de caine o poti avea alaturi de tine mai tot timpul.In concluzie cainele este preferatul meu, din mai multe puncte de vedere.
Succes!
Un caine:d pentru ca sunt mai simpatici decat pisicile, si pisicile sunt dragute dar mie mi se par cateii mai dragalasi plus ca am un bichon alb si este adorabill tie care iti place mai mult
Cam amandoua ar fi alegerile mele. Dar eu as vrea un caine lup si se exclude din start tinand cont ca stau la apartament. Dupa pisici sunt moarta, am vreo 20 la bloc si imi este super drag. Am avut si in casa dar lasa prea mult par si a dat-o mama ( huaa! ).
Dar daca ar fi sa imi mai iau acum un animal ar fi o pisica, dintre cele doua ce e drept pentru ca acum vreau o veverita .
Buna! am 3 caini, deci ador cainii, si pisicile sunt frumoase si jucause, dar ce fac cu cei 3 caini ai mei?, nimic nu intra in curte la mine, nici pasarea cerului nu are voie
O zi cat mai placuta sa ai