| SofiaAbigail a întrebat:

Ce credeti de treaba asta cu zodiile? Nu predicțiile zilei, dar gen caracteristicile de la fiecare in parte.

14 răspunsuri:
| eckblume a răspuns:

Sunt caracteristici generale ale populatiei, practic te poti regasi in oricare zodie. Se zice ca racii sunt familisti - > tu daca esti alta zodie inseamna ca nu esti familista?
Cand s-au ales aceste caracteristici probabil au fost aplicate pe foarte multi oameni chestionare si au stabilit niste trasaturi pentru fiecare zodie.
Eu nu cred in zodiac, dar sunt oameni superstitiosi si dau crezare. E normal, poate s-a nimerit ce scria in horoscop - prea multe coincidente.

| Misteryy a răspuns:

Zodiile fac parte din pseudo stiintele esoterice, in conceptia zodiacala fiecare semn influentat de o planeta si altele predispun la anumite trasaturi de personalitate si linie karmica, dupa parerea mea zodiile pre dispun energetic un individ iar educatia gena si mediul de viata il dispune, zodiile resuesc sa aduca un aport energetic ridicat in personalitatea individului, dar cand vorbim despre karma, ei bine karmic zodiile fac foarte greu preziceri despre viitorul indiviziilor pentru ca sunt foarte multe influente energetice ce ne dispun viitor, precum si legea karmica in functie de ce facem in viata si altele, dar da, in mare parte zodiile ( energiile ) predispun nativii (indivizii) catre anumite particularitati de personalitate, dar ele sunt cristalizate si gratificate adica (dispun) in functie de factori fenotipici (educatie si mediu) si genotipici (gena), adica eu consider ca energiile pseudo stiintifice sunt legate de sistemul fizic, cel stiintific.

| Endoryus a răspuns:

O prostie inventata pentru oameni si mai prosti care le si cred.

| SG1995 a răspuns:

La uni se potrivesti, la alți nu, e cam si cum ai spune că toți blonzi se nasc vara.

| SG1995 a răspuns (pentru eckblume):

"S-au făcut chestionare"
Stai ce? Când a apărut bazaconia asta nu se știa de statiatică.

| eckblume a răspuns (pentru SG1995):

Nu m-am referit acum nu stiu cate mii de ani. Si da, cand au inventat aia zodiile s-au bazat pe observatie: cum e unul, cum e altul. Nu cred ca au zis direct hai sa zicem ca sunt fix atatea zodii si dam caracteristicile astea pentru fiecare.

| RainmakerX a răspuns (pentru Misteryy):

Prin linie karmica te referi la influenta actiunilor din viata curenta sau vieti anterioare?

| Misteryy a răspuns (pentru RainmakerX):

Salut, prin linie karmica ma refer la traseul predestinat noua in viata, unele psesudo stiinte considera ca din vieti anterioare, altele considera ca cel predestinat odata cu nasterea.

| Misteryy a răspuns (pentru Endoryus):

Nu vreau sa intru in polemici ipotetice, daca tu spui ca sunt prostii, imi poti spune si mie, ca sa respectam o paradigma stiintifica de ce criterii avem nevoie, pentru ca daca tu stii ce este o paradigma stiintifica si criteriile care se respecta si stii cum se elaboreaza o lucrare stiintifica eu iti inteleg punctul de vedere, in caz contrar consider ca afirmatia ta este bazata pe ...nimic, de altfel nu exista nici o dovada stiintifica ca exista, si nici ca nu exista, prin urmare nu poti stii.

| RainmakerX a răspuns (pentru Misteryy):

Consideri ca destinul poate sa fie schimbat semnificativ datorita unor alegeri sau este decis de la bun inceput ca eu o sa aleg anumite lucruri? Multumesc pentru raspuns!

| Misteryy a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu unul tind sa cred afirmatiile crestine si oculte in combinatie, sunt de parere ca intr-adevar noi avem un point pe linia karmica, dar acel point in care vom ajunge pe drum este schimbat de directiile de mers, in functie de alegerile noastre si de karma celorlalti, in acelasi timp consider si ca suntem influentati de o karma colectiva a stramosilor, luandu-le fapte bune si fapte rele unele in spate, dar balanta este axata catre noi, personal nu cred in vietzile anterioare, ci mai degraba consider ca acele informatii sunt endocate ADN genetic si le preluam prin mentalul colectiv (inconstientul colectiv), de acolo si endocam informatii in inconstient si ADN, dar se transmit energiile, cu alte cuvinte raspuzand la intrebarea ta consider ca destinul este influuentat de tot feedbackul din spate, in unele cazuri poate fii schimbat semnificativ prin alegeri in unele cazuri trebuie sa ajungem intr-un singur point, noua ne este dat sa ajungem undeva intr-un final dar doar ca acolo este cu mai multe obtiuni, spre exemplu unuia ii e dat sa moara intr-un accident de masina, la 50 de ani, poate muri ca politist, ca pompier, ca om beat etc, iar in alte cazuri in functie de multi factori karmici sa se schimbe semnificativ, dar in marte parte toti avem un point in care trebuie sa ajungem, ca o autostrada cu un final, si schimbam benzile de mers.

| Endoryus a răspuns (pentru Misteryy):

"Nu vreau sa intru in polemici ipotetice" Atunci nu te mai baga in seama cu mine, Einstein wanabee.

| Misteryy a răspuns (pentru Endoryus):

Pai...tu ai facut-o, haha

| DricA a răspuns:

Eu in caracteristicile zodiei mele ma regasesc in totalitate. Am gasit pe zodiacool.ro descrieri detaliate si horoscop personalizat care chiar m-au impresionat. Iti las un link aici daca esti interesata:
https://www. zodiacool.ro/horoscop/horoscop-personalizat