| Luissa123 a întrebat:

ce mancare asa usor de facut as putea face? mentionez ca am ramas singura acasa (adica fara mama) si trebuie sa fac ceva mancare ..nu ma bag in ceva complicat ..am nevoie de ceva usor si bun happy mersi

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| antigoni a răspuns:

Paste cu branza! Iei pastele, le fierbi, le strecori si pui branza big grin gata!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vara este sezonul salatelor, de roșii de varză, de crudități, ar fi și de vinete, dar pe căldurile astea nu î-ți "arde" să dai drumul la foc. Dar astea se fac fără foc salatele de roșii cu ceapă castraveți și ulei, sau saletele de crudități, cu morcov ras, mere rase și maioneză și muștar. Poftă bună.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze salatele am vrut să scriu, și a ieșit saletele.

| Aleeeexandra a răspuns:

Omleta irlandeza :d
Ai nevoie de 2-3 oua (cate vrei tu), un cartof mare sau trei mici, o ceapa mica si ulei.
Pui cartoul/ii la fiert, intre timp bati ouale si tai marunt ceapa. Dupa ce cartofii sunt fierti (ii lasi cam 20-25 minute pe foc) ii tai bucatele. Intr-o cratita pui bucatelele de cartofi si ceapa (lasi putin ceapa sa se sfaraie) adaugi ouale. Si gata! Pofta buna! big grin

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Cartofi prajiti, piure de cartofi, sandwichuri, oua prajite/fierte... Sau cauta pe net ceva simplu de facut.