Depinde de atiiiiiit de multi factori... si intr-un final, de tine si de cei cu care interactionezi. Sau nah, cele, sa nu cumva sa ignoram comunitatea L. Legat de ce zici tu ca nu ar exista iubire, eu zic ca exista, dar in cele mai multe cazuri are si un termen de expirare. In concluzie, traieste cum crezi tu mai bine, fara intentia de a rani pe altii, dar nici nu te martiriza inutil. E un cliseu, dar treaba aia cu traieste clipa e destul de reala, pana la urma. Nu de alta, dar stiu o gramada de cazuri care traiesc in trecut sau nu mai traiesc deloc tocmai datorita unor chestii din trecut.
Ce treabă are secolul cu asta? Tu ai creier pentru a face alegeri singură? Dacă nu, atunci nu merită.
Fără supărare, dar ca fată în secolul 21 ar trebui să știi că mai există și alte variante decât singură sau într-o relație.
Așa că, de ce îți faci probleme?
Mă gândeam la faptul că în zilele noastre numai există iubire intr-o relație, cunosc persoane care își fac relații doar ca să fie văzute bine în lume dar nu din dragoste sau apreciere...
Sa zicem ca nu merita... ce urmeaza? Ca toate fetele din secolul 21 sa nu mai fie intr-o relatie, familie... si implicit urmasi, si omenirea sa dispara?
Asta desigur, daca nu luam alte variante in calcul.
Si ce legatura are cu secolul. Sa nu mai zic de "meritat".
Nu mai exista iubire intr-o relatie? :/ Pai de unde pana unde?
Sunt 7.938.070.027 de oameni in lume.
Sa zicem ca... un sfert, chiar putin mai mult, ar fi persoane care sunt intr-o relatie (sau pot sa fie). Cunosti atatea cazuri incat sa spui ca nu mai exista iubire?
7.938.070.027 e un număr impar.
Deci, cineva tot va rămâne fără pereche.
Daca o luam asa, cum ca sunt mai multe fete in lume decat baieti, putem sa ghicim si cine ramane fara
Desi este pacat...
Daca iti doresti o relatie sigur ca merita, de ce n-ar merita? Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita.
Mai bine singura.
Decat sa stai cu un prost sau urat intr-o relatie mai bine singura.
Mai bine de 3 sferturi din prieteni, ce 3 sferturi 98% au avut relatii LA nivel superficial.
Si cati prieteni ai avut, pentru a putea raporta la acest 3 sferturi?
Hai sa zicem un numar mare si plauzibil... pentru un om, ar fi cam 30, pe care sa ii cunosti bine.
Si cum 98%? Vad ca tot o dam in proportii. Ca nu ar iesi un numar care sa apartina in multimea numerelor intregi (naturale), doar... rationale.
Dar trecand peste asta. Ca raspuns clar, sa zicem ca nu merita, ce urmeaza?
Cand urmeaza sa iti faci o relatie, o sa te uiti in notite sa vezi daca MERITA sau NU?
Cand o sa te loveasca dragostea fata de cineva, nimic altceva in lume nu o sa mai conteze.
Bafta! ^_^
Pentru tine merita, ca la cum ai pus intrebarea, inca ai nevoie de cineva care sa te tina de mana, cand traversezi strada.
Nu cred ca tine de secole și alte tâmpenii, când vine dragostea vine, nu trebuie sa ne infranam.
Sunt o grămadă de beneficii în a avea un suflet pereche, de la faptul ca te simți iubita și multe altele, pana la plăcerea unui parteneriat.
De ce ai crede ca nu are rost sa îți faci o relatie?
Niciodata nu am reusit sa-mi dau seama daca esti extraterestru sau faci glumite de femei. Ma simt de parca vorbesti cu mine ca o tanti care vrea sa ma faca sa cred in mos craciun.
Ai avut in viata asta a ta o relatie serioasa care sa dureze mai mult de 10-15 ani si sa VA intelegeti bine? In afara de vreun prieten din copilarie.
Nici nu trebuie sa am multime prieteni ma uit in jur cum unii se chimba de la an la an ca sosetele murdare.
Yep invat din experientele anterioare si incerc pe cat posibil sa nu ma indragostesc de persoane nepotrivite. Tu cum faci?
Iubirea,sinceritatea, fidelitatea și loialitatea le vei găsi tot mai frecvent prin citate,ci nu în viata de zi cu zi,ti-o spune unu' extrem de realist nu negativist, asa stau lucrurile, dar din fericite nu în totalitate, nici tu nu ești perfecta, nici eu, nu exista asa ceva, important e sa te înțelegi cu el, sa rezonezi și sa existe respect și comunicare, când acestea sunt excluse atunci intervin probleme în relație.
Dacă ești într-o relație potrivita da, merita, însă dacă nu ești într-una potrivita NU merita!, mai bine solo pana dai de persoana potrivita, important este sa fi vigilenta și sa nu fi naiva legat de poveștile lui ( "de zăhărelul lui mai exact").
Statutul de relație nu trebuie să fie de la început. Se intampla sa ajungi cu cineva fiindca te atrage, fiindca se poartă frumos cu tine, si aveti activitati comune, dacă vrei poti sa o numești relație dacă nu poți să o numești altfel
Aici nu este chestie de meritat, fiindca fericirea nu o cumperi!
Decat sa fii singura, batrana si acritura, mai bine esti in cuplu, fericita, satisfacuta si implinita.
Nu-i fericire aceea pe care nu o poti imparti cu altii!
Invat din experientele altora. Si chiar merge bine. De ani buni
Si pentru cazul tau... pai indiferent de cum incerci sa te "aperi" sau sa gasesti un principiu de urmat in viata, este ceva ok si normal. Nu exista o regula dupa care trebuie sa ne luam toti.
Atat timp cat iti este bine, totul este perfect.
Dar atunci cand o sa dai de persoana potrivita, nu trebuie sa mai iei in calcul toate acele principii (doar jumatate). Pentru ca la fel de bine cum conceptia si viziunea ta despre aceste lucruri este asa, la fel este si a celeilalte persoane, adica libera si constransa de tot ceea ce a invatat pana acum.
Fiind egali ca oameni, nu exista cuvantul sa "nu meritam".
Daca ar fi o alta persoana, ca tine de exemplu, dar tu sa fii altfel, tu (ca persoana diferita) ti-ai da sansa tie?
Trebuie sa experimentezi, pana gasesti unul potrivit care sa nu te faca de ras, sa te simti de ****, sa te loveasca, sa nu fie un anturaj prost, sa nu faca probleme pe acasa sau sa iti nemultumeasca parintii, mai ai mult de cautat
Indiferent de secol, dacă gândești cu uterul ( Tota mulier in utero), este mai bine într-o relație.
Fetele care fac videochat, prostitutie, sugar daddy nu merita si nici nu au de ce sa se gandeasca la o relatie
Restul da!
Ce treaba are secolul cu asta? Relatii au fost de cand sunt femei si barbati pe lumea asta.
Și tu te numești bărbat jignind așa o fată? Cred că tu nu ai avut o prietenă până acum, de jignești așa...
Nu are rost sa alimentezi acest secol. Este putred de obiceiuri, comportamente si mode rele. Daca te pui in vartejul ei, epoca te va altera. Doar prin asceza mai poti scapa de spiritul vremii. Daca esti capabila sa nu le alimentezi si sa le dai de mancare vei scapa de aceste paradigme.
Copiii lor au libertate si conduita libertina, nu vad nimic rau in libertinajul lor. Totul este bun si perfect, nimeni nu sufera de stres, anxietate, durere, dependenta, etc. Ei se drogheaza si se intreaba ce au facut rau. Toti sunt fericiti si nu exista pic de suferinta si nici nu vad demonul. Sunt imbatati de ardoare si amar. Culmea este ca ala care latra cel mai tare, in realitate este catel. Ei sunt buni numai sa agite, insa in realitate sunt copii la rau si experti la capcane.
O relatie interpersonala este buna. Insa si cu iubirea asta cred ca este o capcana. Mai bine sa mananci decat sa iubesti mancarea. Sau sa folosesti un lucru decat sa te atasezi de el. Iubirea are mai multe sensuri. Una este iubirea adeziva si alta iubirea reflexiva (amare si diligere). Eu cred ca este mai bine sa bei o bere din cand in cand decat sa iubesti bautura. Iubirea poate sa fie daunatoare pe cand utilitatea folositoare. Se poate pierde identitatea in folosul obiectului. La extrovertiti domina obiectul peste ei, nu au identitate si se sacrifica pentru obiect. Atasamentul asta cred ca nu este sanatos, nu cred ca este ceva bine sa iti pierzi autonomia in numele iubirii de ceva. Cred ca este mai interesanta apatia pentru ca te ajuta sa evolutionezi. In cazul aceste mi se pare ca dorinta este ceva mai punctual pe cand iubirea ceva mai extens si captiv.
Lol, cu ce jignesc ca am zis un adevar?
Am avut mai multe decat ai avut tu ple la viata ta, dar doar ma foloseam de ele le carpeam si dupa la tomberon
Care ar fi in opinia voastra ceritele minime care ar trebui sa le detina un baiat pentru a fii acceptat de catre o fata in ziua de azi? Asta e întrebarea ta băiețașule te joci pe pc toată ziua și visezi la fete dacă nu ști despre fete nu ar trebui să mai comentezi...
Nu ai avut o prietenă în viața ta, crede-mă se vede la cât de frustrat ești...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă:
IamJoKeR întreabă: